Jeannette Liendo, Senior Vicepresident Integrated Marketing and Communications în cadrul Mastercard Europe, vine în premieră în România pentru a susține femeile în tehnologie

Jeannette Liendo, Senior Vicepresident Integrated Marketing and Communications în cadrul Mastercard Europe, vine în premieră în România pentru a susține femeile în tehnologie

Jeannette Liendo, Senior Vicepresident Integrated Marketing and Communications în cadrul Mastercard Europe, o profesionistă cu o pasiune pentru inovația digitală și, totodată, o mândră ambasadoare a femeilor care activează în tehnologie, va participa la Techsylvania: Beyond Borders, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de business și tehnologie din Europa. Cu această ocazie, Jeannette Liendo va povesti participanților despre importanța leadershipului feminin în construirea unui viitor mai bun, precum și despre tehnologiile inovatoare care modelează lumea în care trăim și ne conectează cu experiențe de Neprețuit.

În rolul său actual din cadrul Mastercard Europe, Jeannette Liendo se concentrează pe furnizarea de soluții integrate de marketing experiențial care aduc plusvaloare atât brandului, cât și businessului, în timp ce conturează viitorul industriei.

Înainte de a se alătura echipei Mastercard, Jeannette Liendo a făcut parte din compania Philips, unde a ocupat rolul de Vicepresident of Business to Government Marketing, precum și Head of Field Marketing pentru piețele internaționale. Anterior, a fost Head of Brand and Digital Media în cadrul Microsoft International.

Mastercard crede cu tărie că dezvoltarea inclusivă și diversitatea sunt două principii fundamentale care contribuie la stimularea succesului și a inovației în business. De asemenea,  Jeannette Liendo este o susținătoare puternică a femeilor în tehnologie. Astfel, la ediția din acest an a Techsylvania, compania a oferit 50 de invitații gratuite femeilor care au dorit să ia parte la eveniment. Mai mult, una dintre acestea este beneficiara unei experiențe de Neprețuit: o oră de mentorat cu Jeannette Liendo.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related