Bucuria reîntâlnirii la avanpremiera „Mulan”

Bucuria reîntâlnirii la avanpremiera „Mulan”

Filmele se văd cel mai bine la cinema. După 6 luni ne-am reîntors cu emoție în sala de cinema de la Cinema City pentru premiera filmului „Mulan”, combinație foarte reușită de acțiune, comedie și poveste de dragoste.

A fost o seară memorabilă în care iubitorii de cinema s-au reîntâlnit după multe luni și s-au bucurat la Cinema City de spectaculoasa producție Disney, un live-action grandios, o poveste universală despre curaj, eroism, datorie și descoperirea de sine.

Locul de întâlnire a fost în spațiul exterior de la Starbucks AFI Cotroceni unde invitații au băut cafeaua preferată și s-au fotografiat alături de Mulan. Experiența cinematografică nu putea începe la Cinema City însă fără porția de popcorn și găsirea poziției perfecte în fotoliul confortabil pentru vizionarea filmului.

"Ne-am dorit să ne reîntâlnim cu comunitatea noastră din media și social media, cu cei care iubesc filmele și care trăiesc experiența cinematografică cu pasiune și entuziasm. Filmul „Mulan” merita să fie lansat alături de iubitorii de cinema, iar Cinema City a fost o gazdă perfectă," a declarat Andreea Zidaru (General Manager Forum Film).

 

 

Filmul aduce pe marele ecran o poveste incredibilă care celebrează bogăția culturii Chinei și puterea femeilor. Un mix de emoții mereu valabile, de scene de acțiune care îți taie respirația, „Mulan” este un film despre teme atemporale: onoare, familie, respectul pentru cei în vârstă și simțul datoriei.

"Prima avanpremieră după 6 luni de pauză a fost plină de emoții. Ne-am asigurat că toți invitații sunt în deplină siguranță și că se vor bucura de atmosfera incredibilă de la Cinema City. Și ne-am dorit să avem alături iubitorii de cinema relevanți care și-au construit popularitatea în primul rând prin prisma conținutului.", a declarat Raluca Zamfir (Managing. Partner RAN Events. Communication).

 

 

Filmările producției Disney au avut loc în peste 20 de locuri în China, inclusiv în provinciile Hubei, în așa-numitele Nisipuri care cântă din deșetul Mingsha din provincia Xinjiang, Parcul Național Geologic Zhangye Danxia, satul Mazar în Dunhuang, Jiuquan în provincia Gansu și, firește, studiourile din provincia Zhejiang din estul Chinei.

Pentru a realiza scenele de luptă producătorii au apelat la echipe specializate de cascadori din China, Kazahstan, Mongolia, Noua Zeelandă și Australia. Respectivele scene au inclus mai mulți actori principali, o mulțime de 100 de figuranți și o sumedenie de cai.

Regizat de Niki Caro, filmul “Mulan” este distribuit în România de Forum Film România în formatele 3D și 4DX și are premiera în cinematografe în data de 25 septembrie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related