AFI Cotroceni te trimite în Caraibe

AFI Cotroceni te trimite în Caraibe

AFI Cotroceni, în parteneriat cu Forum Film România, distribuitorul seriei „Piraţii din Caraibe”, a lansat campania „AFI Cotroceni te trimite în Caraibe”. Desfăşurându-se până pe 31 mai 2017, campania le oferă pasionaţilor de cumpărături ocazia să se bucure în AFI Cotroceni de zeci de mii de articole, opţiuni de entertainment unice în Bucureşti şi oferte exclusiviste şi, de asemenea, să câştige premii în valoare de peste 15.000 lei.

Mecanismul campaniei este simplu: până la finalul lunii, cumperi din AFI Cotroceni de minimum 200 lei şi te înscrii la tragerea la sorţi, unde poţi câştiga marele premiu: o vacanţă de lux în Caraibe, pentru tine şi cineva drag, alături de care să porneşti pe urmele lui Jack Sparrow, personajul principal din celebra franciză cinematografică. În plus, 50 de câştigători vor primi o invitaţie dublă la filmul „Piraţii din Caraibe – Răzbunarea lui Salazar”, care va avea premiera la cinema pe 26 mai.

"Ne bucurăm că prin parteneriatul cu Forum Film România putem să le oferim clienţilor fideli AFI Cotroceni o experienţă memorabilă, o vacanţă exotică în Caraibe, locul unde a fost filmată acţiunea epică a filmelor «Piraţii din Caraibe». Această campanie a fost gândită ca o recompensă reală dedicată tuturor celor care îşi doresc să beneficieze de servicii la standarde premium în centrul nostru comercial", a declarat Iulia Borşan (Corporate Marketing Manager, AFI Europe).

"Încă de la primul film din faimoasa franciză Disney «Piraţii din Caraibe», s-au evidenţiat două «personaje» principale: Căpitanul Jack Sparrow, jucat magistral de Johnny Depp, şi Marea Caraibilor, cu plajele albe, nesfârșite şi apele sale adânci. Anul acesta, «Piraţii din Caraibe – Răzbunarea lui Salazar», marchează revenirea pe marile ecrane a uneia dintre cele mai de succes serii de film. Cu această ocazie specială, ne-am dorit să readucem publicului atât mult-aşteptata reîntâlnire la cinema cu lumea plină de aventură şi umor a piraţilor, cât şi experienţa unei călătorii de vis chiar în Caraibe, oferită în parteneriat cu AFI Cotroceni", a comunicat Andreea Zidaru (General Manager, Forum Film România).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related