Experienta de cinci stele la AFI Cotroceni

Experienta de cinci stele la AFI Cotroceni

AFI Cotroceni te provoaca sa faci din acest Paste o sarbatoare memorabila, in care tu si cineva drag sa jucati rolul principal si sa aveti parte de o experienta de cinci stele prin cea mai recenta campanie, la finalul careia te asteapta un premiu cum nici nu visai.

„Castiga o experienta de lux cu AFI Cotroceni” provoaca clientii Centrului Comercial sa isi redefineasca look-ul si sa descopere tendintele momentului in materie de fashion, beauty, tehnologie si entertainment. Pana pe 14 aprilie ai un motiv in plus sa vizitezi AFI Cotroceni: oricine face cumparaturi de peste 300 de lei se poate inscrie in Tombola de Paste, transformand sesiunile de shopping in beneficii, promotii si surprize.

Marele premiu este o experienta de cinci stele, demna de o vedeta, care include un rasfat de zile mari, pentru doua persoane. Castigatorul, impreuna cu cineva drag, vor fi adusi la AFI Cotroceni cu limuzina, fiind intampinati pe covorul rosu de un asistent personal, care le va sta la dispozitie intreaga zi. Pasul urmator va fi alegerea tinutei de super star din magazinele partenere, dar si o sesiune de beauty care ii va pregati pentru o cina speciala si un film in sala VIP a Cinema City. Premiile oferite in cadrul Campaniei sunt in valoare de peste 8.000 lei.
Mai multe detalii in regulament.

„Suntem in permanenta alaturi de clientii nostri, le oferim campanii inovatoare si experiente perfecte de shopping, gastronomie si entertainment. Iar de Paste vrem sa le reamintim acestora ca sarbatoarea inseamna nu numai pregatiri peste pregatiri, oboseala si stres, ci poate fi si un prilej pentru relaxare si rasfat. Am dezvoltat o campanie speciala, cu un premiu surprinzator ce va face din acest Paste un moment memorabil pentru fericitul castigator”, a declarat Iulia Borsan, Corporate Marketing Manager, AFI EUROPE.

De sarbatorile pascale, AFI Cotroceni va functiona conform programului normal, iar iubitorii de shopping sunt asteptati sa se bucure de ofertele speciale din magazinele AFI Cotroceni, dar si sa isi incerce norocul la Tombola de Paste care, cu siguranta, va face din aceasta sarbatoare un moment de neuitat pentru castigator.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related