Coloana sonoră a EA SPORTS FIFA 21 este inspirată de fani ai jocului din întreaga lume

Coloana sonoră a EA SPORTS FIFA 21 este inspirată de fani ai jocului din întreaga lume
  • Coloanele sonore FIFA 21 și VOLTA FOOTBALL include peste 100 de artiști noi sau renumiți, inclusiv Dua Lipa; compilațiile pot fi ascultate acum pe Spotify, Apple și Deezer.
  • Celebrați lansarea celui mai apreciat joc din lume prin evenimentului virtual ce va avea loc, în premieră mondială, pe 1 octombrie, cu spectacole ale artiștilor de pe coloana sonoră, recompense în joc și multe altele.

Electronic Arts prezintă coloana sonoră oficială EA SPORTS™ FIFA 21, compilația cuprinzând muzică din diferite culturi și stiluri care reprezintă fanii FIFA din întreaga lume. Cu peste 100 de artiști noi și artiști renumiți din 23 de țări diferite în coloanele sonore ale FIFA 21 și VOLTA FOOTBALL, FIFA 21 reprezintă cultura globală mai fidel ca niciodată. Capete de afiș internaționale, ca superstarul mondial Dua Lipa (câștigătoare a unui premiu Grammy), senzația pop braziliană Anitta, Charli XCX, Disclosure și Stormzy își lasă amprenta asupra jocului alături de cei mai promițători artiști emergenți, precum Tkay Maidza, Madame Gandhi, Chløë Black și mulți alții, oferind cele mai populare noutăți de grime, muzică electronică și hip-hop.

„Într-un moment în care legăturile noastre comune înseamnă mai mult decât oricând, coloana sonoră a jocului EA SPORTS FIFA 21 definește noțiunea de cultură la nivel mondial cum nu a mai facut-o niciodată“, a declarat Steve Schnur, President of Music, Electronic Arts. „Zilele granițelor, în sens muzical, au dispărut. Scopul nostru prin coloana sonoră este de a schimba modul în care jucătorii din întreaga lume aud și experimentează fotbalul și de a îi ajuta să descopere muzica nouă care le va schimba viața.”

Pentru a aduce jucătorii FIFA 21 mai aproape unii de alții, fanii vor putea asculta coloana sonoră VOLTA FOOTBALL în timp ce joacă alte moduri, cum ar fi FIFA Ultimate Team și Career, și vor putea alege din setări să audă atât piesele FIFA 21, cât și cele din VOLTA FOOTBALL în cadrul tuturor meniurilor. Atât coloanele sonore FIFA 21, cât și VOLTA FOOTBALL sunt disponibile de astăzi pe platformele de streaming importante, inclusiv Spotify, Apple și Deezer. Fanii pot face de asemenea precomandă de FIFA 21 până la 9 octombrie și pot primi noi kit-uri FIFA Ultimate Team concepute de Anitta, Rema, Lil Mosey, DAVE și BEAM.

Pentru a sărbători împreună lansarea noii coloane sonore, fanii pot participa și la prima Celebrare Mondială FIFA, în cadrul căreia peste 40 de artiști mondiali prezentați pe coloana sonoră FIFA 21 se vor reuni pe canalele lor individuale pentru a sărbători Premiera Mondială FIFA 21 și viitoarea lansare a jocului. Fanii se pot conecta pentru a vedea spectacole de la Dua Lipa, Diplo și Anitta, toate având loc pe 1 octombrie, împreună cu premii în joc și multe altele. 

 

„Brazilia este cunoscută în întreaga lume ca țara futebolului. Pentru mine, este un vis să am „Me Gusta”, care combină sunete braziliene prin excelență, precum Funk, Pagodão și Arrocha, prezentă în această coloană sonoră, pentru a putea arăta lumii întregi o parte din emoția culturii braziliene prin intermediul acestui joc incredibil ”, a spus superstarul pop brazilian Anitta.

 

Membrii EA Play pot fi, de asemenea, printre primii care intră pe teren începând cu 1 octombrie, cu o probă de acces realizată în prealabil (inclusiv provocări înainte de lansare), XP Boosts de la început de sezon pentru FIFA Ultimate Team, kituri recurente FUT și articole oferite ca recompense pentru personalizarea stadionului pe tot parcursul sezonului, precum și 10% reducere la punctele FIFA. Accesați eaplay.com pentru mai multe detalii.

FIFA 21 este dezvoltat de EA România și EA Vancouver, și va fi disponibil în toată lumea din 9 octombrie 2020 pe PlayStation®4, Xbox One și PC prin Origin™ și Steam. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related