Colecția Premium Sustenabilă - modă clasică creată cu grijă pentru mediu

Colecția Premium Sustenabilă - modă clasică creată cu grijă pentru mediu

RESERVED a dezvoltat o colecție care este baza ideală pentru stilurile de toamnă. În plus, este și realizată din cele mai bune țesături ecologice.

Toamna aduce schimbări în obiceiurile noastre. Tindem să stăm mai mult acasă - atmosfera nu mai este favorabilă plimbărilor lungi și relaxante. Ceea ce contează, în schimb, este confortul, mai ales în ceea ce privește ținutele.

Colecția Premium Sustenabilă este clasică, dar foarte modernă și feminină în același timp.

Țesăturile ecologice și moi la atingere care îmbracă corpul ne asigură că vremea rece nu interferează cu planurile noastre. Siluetele atemporale se vor fi potrivite în toate contextele. Selecția include, printre altele, o haină ușoară box-cut, deja un hit al anilor `90 și două variante de costume (cu pantaloni strâmți sau largi). Pantalonii culotte, care revin ca una dintre cele mai importante tendințe ale sezonului, o rochie cu anumite cute delicate sau rochii care te duc cu gândul la o cămașă în carouri și la seturi tricotate – pot fi purtate cu o jachetă și cu cizme lungi cu talpa groasă. Cămășile (chiar și cele din mătase!) se poartă din nou în combinație cu un guler rulat. Cardigane, pulovere, un palton cu carouri alb-negru și un pardesiu inspirat de jacheta matlasată completează colecția. Accesorii? În fiecare garderobă ar trebui să existe loc pentru botinele cu șireturi sau pentru modelul de cizme menționat mai sus, care a luat strada cu asalt în urmă cu câteva luni. În loc de o geantă de umăr vă recomandăm un plic minimalist, fixat în jurul taliei.

Din nou, RESERVED folosește materiale Eco Aware de calitate superioară, produse în conformitate cu principiile dezvoltării durabile. Țesături precum bumbacul organic (sau reciclat), poliesterul reciclat, durabil, biodegradabil și Tencel™ Lyocell cu circuit închis, un substitut ecologic pentru vâscoză, Lenzing™ EcoVero™ (fabricat din eucalipt, fag sau molid), Tencel™ Modal moale la atingere, fabricat din pastă de lemn și lână călduroasă, au fost utilizate în producția majorității hainelor. Paleta de culori include în principal nuanțe delicate, cum ar fi alb și bej, mai multe nuanțe de gri și negru. Culorile enumerate mai sus sunt combinate cu imprimeul de carouri alb și negru și texturile variate ale țesăturilor.

Cele mai noi propuneri ale brandului polonez au fost fotografiate de binecunoscutul duo Wunsche & Samsel și au surprins-o pe Sara Blomqvist, direct de la prezentările de modă de la Paris și Milano. Modelul suedez a realizat, de asemenea, campanii de imagine și sesiuni foto pentru cele mai populare branduri din industrie.

Îmbrăcămintea și accesoriile RESERVED Premium Sustenabile sunt disponibile în magazinele brandului și online.

 

CREDITS
Photos: Wunsche&Samsel
Styling: Ewelina Gralak
Hair: Paweł Solis
Make-up: Dariia Day
Set design: Ania Witko
Model: Sara Blomqvist

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related