FIFA 21 adaugă noi colecții în VOLTA FOOTBALL

FIFA 21 adaugă noi colecții în VOLTA FOOTBALL

Începând de astăzi, pentru o perioadă limitată de timp, jucătorii VOLTA FOOTBALL vor avea la dispoziție conținut nou disponibil pentru a-și personaliza experiența de joc și care continuă să ridice nivelul de autenticitate din joc.

 

  • Colecția Nowhere FC: Recunoscut drept cel mai celebru club de fotbal pe teren sintetic al lumii, stilul consacrat al acestora și legăturile cu fotbalul pe terenuri mici etalează un aspect unic.
  • Colecția adidas x Kaká: Parteneriatul cu celebrul Kaká le permite fanilor să poarte cu ei, pe terenul virtual, stilul Samba.
  • Colecția Real Madrid x adidas: Suporterii adevărați pot etala cele 3 dungi celebre în VOLTA FOOTBALL, parte a unei colaborări care se întinde pe mai multe generații, atât în interiorul, cât și în afara terenului.
  • Colecția PARK Social Soccer: Parteneriatul cu PARK are menirea de a impacta viețile tinerilor prin beneficiile sociale aduse prin intermediul sportului-rege.

CEO-ul și co-fondatorul PARK, Sam Davy, a spus următoarele despre acest parteneriat:

“PARK există pentru a crea un spațiu cu oportunități egale prin puterea globală de atracție a fotbalului și exprimat prin artă. Pentru fiecare minge achiziționată, proiectul PARK Pass-A-Ball va sprijini un tânăr neajutorat.”

“Prin acest parteneriat cu EA Sports și FIFA 21, avem capacitatea de a le oferi unor mii de copii oportunitatea de a juca fotbal. Într-o lume în care conexiunile virtuale au devenit mai importante ca niciodată, această activare în joc le permite tuturor să ia parte la această inițiativă, de oriunde în lume s-ar afla. Nu există o modalitate mai accesibilă de a produce un impact social relevant decât aceasta.”

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related