REVALID® își extinde gama cu noi produse pentru tratarea în profunzime a problemelor părului

REVALID® își extinde gama cu noi produse pentru tratarea în profunzime a problemelor părului
  • Revalid® lansează gama anti-îmbătrânire pentru păr și scalp, o inovație care tratează părul subțiat și îmbătrânit
  • Un produs nou formulă îmbunătățită se alătură Sistemului Revalid® pentru creșterea părului: Revalid® Hair Complex capsule
  • Produsele Revalid® sunt disponibile în farmacii din toamna acestui an

Revalid® vine în întâmpinarea consumatorilor cu noi produse care tratează în profunzime diferite probleme  ale părului și scalpului. Gama anti-îmbătrânire și formula îmbunătățită Revalid® Hair Complex capsule care se alătură Sistemului Revalid pentru creșterea părului, sunt disponibile în farmacii din toamna acestui an.

 

Gama Anti-îmbătrânire pentru păr și scalp

Gama anti-îmbătrânire este o inovație care tratează părul subțiat și îmbătrânit și care încetinește efectele îmbătrânirii părului și scalpului. Gama anti-îmbătrânire pentru păr și scalp este formată din Șamponul și Fluidul anti-îmbătrânire, iar ambele conțin ingredientul inovator DN-AgeTM, un extract concentrat din frunze de Cassia Alata și extract din Floarea de Colț elvețiană - plantă cunoscută pentru proprietățile sale de vindecare și antiinflamatorii. DN-AgeTM se inspiră din strategiile de apărare ale plantei protejând foliculii piloși umani la nivelul scalpului și încetinind procesul de îmbătrânire. Antioxidant, antiinflamator, stimulează repararea, combate albirea și menține creșterea - efectele ingredientului au fost dovedite atât in vitro cât și in vivo. Într-un studiu*, 80% dintre voluntari și-au descris părul ca fiind mai puternic și mai gros după aplicarea zilnică a DN-AgeTM pe scalp pe o perioadă de 6 luni .

*Studiu dublu-orb, controlat cu placebo, efectuat pe un eșantion de 38 voluntari cu vârste cuprinse între 34 și 65 de ani, care considerau că părul lor este fragil și care aveau părul subțire conform evaluării de către un expert.

Șamponul anti-îmbătrânire și Fluidul anti-îmbătrânire din noua gamă Revalid conțin extract de Floare de Colț elvețiană, care protejează părul și scalpul prin stimularea mai multor gene și proteine cheie responsabile pentru menținerea barierei de protecție.

 

Sistemul elvețian Revalid® pentru creșterea părului

O altă noutate disponibilă în farmacii din toamna acestui an este și produsul formulă îmbunătățită Revalid Hair Complex capsule care completează gama de dermatocosmetice împotriva căderii părului formată din Șamponul cu efect de stimulare și Serul de reactivare a creșterii părului de la Revalid®.

Peste 25 de ani de expertiză elvețiană s-au aplicat în dezvoltarea acestui nou produs care, prin formula unică și alături de celelalte produse din gamă, acționează intern și extern și asigură un efect integrat care strălucește din interior spre exterior.

Complexul pentru păr Revalid® este un supliment alimentar cu administrare orală care susține creșterea părului din interior. Noua formulă conține vitaminele B1, B6, D3, minerale, aminoacizi și extracte din plante și biotină, care contribuie la menținerea sănătății părului. Folosit împreună cu Șamponul cu efect de stimulare și Serul de reactivare a creșterii părului pentru utilizare externă, Revalid® Hair Complex poate susține procesul de creștere a părului. Studiile au demonstrat deja popularitatea acestei combinații de produse pentru uz extern și intern în rândul consumatorilor.

 

Revalid a fost dezvoltat în 1992 în Elveția special pentru îngrijirea holistică a părului și pentru a trata căderea părului. Dezvoltate de experți pentru un păr mai sănătos și mai puternic, produsele Revalid de înaltă calitate sunt concepute special pentru a răspunde nevoilor tuturor. Toate produsele sunt testate dermatologic și produse în Elveția.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related