34% dintre respondenții unui studiu intern Revalid afirmă că starea părului le influențează starea de spirit, iar 35% dintre aceștia corelează problemele părului cu lipsa încrederii în sine

34% dintre respondenții unui studiu intern Revalid afirmă că starea părului le influențează starea de spirit, iar 35% dintre aceștia corelează problemele părului cu lipsa încrederii în sine
  • Peste 34% dintre respondenții unui studiu intern Revalid afirmă că starea părului le influențează starea de spirit, iar peste 35% dintre aceștia corelează problemele părului cu lipsa încrederii în sine
  • Studiul intern a fost realizat în anul 2018, în 3 țări și a avut un eșantion de 1585 de respondenți și 302 farmaciști
  • Produsele Revalid® atât sistemul anti-îmbătrânire, cât și gama împotriva căderii părului sunt disponibile în farmacii

Un studiu Revalid®  realizat în 2018 în trei piețe unde Revalid este prezent (România, Bulgaria și Cehia) arată că peste 34% dintre respondenți afirmă că starea părului le influențează starea de spirit, iar peste 35% dintre respondenți corelează problemele părului cu lipsa încrederii în sine.

Mai mult decât atât, studiul arată că:

  • 63% dintre respondenții români afirmă că probleme cu căderea părului sunt cauzate de stresul din viața profesională și/sau privată
  • 17% dintre respondenții intervievați afirmă că probleme legate de căderea părului i-au afectat în relațiile sociale
  • 15% dintre respondenții intervievați afirmă că probleme legate de căderea părului i-au afectat în relațiile personale
  • 15% dintre respondenții intervievați afirmă că probleme legate de căderea părului i-au afectat în viata profesională
  • Din rezultatele studiului a reieșit și faptul că românii acordă o mare importanță recomandărilor farmaciștilor atunci când vine vorba de problemele părului.

Pentru a veni în ajutorul consumatorilor săi, Revalid, prin portofoliul său, pune la dispoziția clienților produse care tratează în profunzime diferite probleme  ale părului și scalpului. Gama anti-îmbătrânire și formula îmbunătățită Revalid® Hair Complex capsule care se alătură Sistemului Revalid pentru creșterea părului, sunt disponibile în farmaciile din întreaga țară.

Gama Anti-îmbătrânire pentru păr și scalp

Gama anti-îmbătrânire tratează părul subțiat și îmbătrânit și încetinește efectele îmbătrânirii părului și scalpului. Gama anti-îmbătrânire pentru păr și scalp este formată din Șamponul și Fluidul anti-îmbătrânire, iar ambele conțin ingredientul inovator DN-AgeTM, un extract concentrat din frunze de Cassia Alata și extract din Floarea de Colț elvețiană - plantă cunoscută pentru proprietățile sale de vindecare și antiinflamatorii. DN-AgeTM se inspiră din strategiile de apărare ale plantei protejând foliculii piloși umani la nivelul scalpului și încetinind procesul de îmbătrânire. Antioxidant, antiinflamator, stimulează repararea, combate albirea și menține creșterea - efectele ingredientului au fost dovedite atât in vitro cât și in vivo. Într-un studiu*, 80% dintre voluntari și-au descris părul ca fiind mai puternic și mai gros după aplicarea zilnică a DN-AgeTM pe scalp pe o perioadă de 6 luni .

*Studiu dublu-orb, controlat cu placebo, efectuat pe un eșantion de 38 voluntari cu vârste cuprinse între 34 și 65 de ani, care considerau că părul lor este fragil și care aveau părul subțire conform evaluării de către un expert.

Șamponul anti-îmbătrânire și Fluidul anti-îmbătrânire din gama Revalid conțin extract de Floare de Colț elvețiană, care protejează părul și scalpul prin stimularea mai multor gene și proteine cheie responsabile pentru menținerea barierei de protecție.

Sistemul elvețian Revalid® pentru creșterea părului

Revalid Hair Complex capsule completează gama de dermatocosmetice împotriva căderii părului formată din Șamponul cu efect de stimulare și Serul de reactivare a creșterii părului de la Revalid®.

Peste 25 de ani de expertiză elvețiană s-au aplicat în dezvoltarea acestui nou produs care, prin formula unică și alături de celelalte produse din gamă, acționează intern și extern și asigură un efect integrat care strălucește din interior spre exterior.

Complexul pentru păr Revalid® este un supliment alimentar cu administrare orală care susține creșterea părului din interior. Noua formulă conține vitaminele B1, B6, D3, minerale, aminoacizi și extracte din plante și biotină, care contribuie la menținerea sănătății părului. Folosit împreună cu Șamponul cu efect de stimulare și Serul de reactivare a creșterii părului pentru utilizare externă, Revalid® Hair Complex poate susține procesul de creștere a părului. Studiile au demonstrat deja popularitatea acestei combinații de produse pentru uz extern și intern în rândul consumatorilor.

Revalid a fost dezvoltat în 1992 în Elveția special pentru îngrijirea holistică a părului și pentru a trata căderea părului. Dezvoltate de experți pentru un păr mai sănătos și mai puternic, produsele Revalid de înaltă calitate sunt concepute special pentru a răspunde nevoilor tuturor. Toate produsele sunt testate dermatologic și produse în Elveția.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related