Magazinul Kärcher Center din Cluj își așteaptă clienții într-o nouă locație

Magazinul Kärcher Center din Cluj își așteaptă clienții într-o nouă locație

Peste 500 de produse destinate curățeniei cu adevărat eficiente într-un singur loc, pentru locuitorii Clujului.

Kärcher, compania dedicată tehnologiei de curățare și lider mondial pe segmentul echipamentelor de automatizate de curățare, a relocat magazinul din Cluj în Strada Oașului, nr 86 – 90, zona Iris.

Actualul spațiu are o suprafață de vânzare de 400 mp și va funcționa ca un hub, dedicat tuturor tipurilor de clienți. În cadrul magazinului sunt listate peste 500 de produse atât pentru uz casnic cât și produse profesionale. Din categoria aparatelor de uz casnic, în noul magazin din Cluj se vor pot găsi: aparate de curățat cu presiune, mult apreciatele aspiratoare umed-uscate multifuncționale, aspiratoarele de geamuri, aparatele de curățat cu aburi, aparate electrice de curățat podeaua și produse destinate curățarii și întreținerii grădinilor, toate din gama Home & Garden. Din categoria aparatelor profesionale, în magazinul Kärcher din Cluj se găsesc mașini de măturat, aspiratoare profesionale, mașini de frecat – aspirat. De asemenea, în magazin sunt disponibile accesorii și detergenți de calitate superioară marca Kärcher.

 

“Anul acesta am învățat și mai mult cât de importantă este curățarea și igienizarea spațiilor din jurul nostru. În noul showroom Kärcher punem la dispoziția clienților gama completă de produse pentru casă și pentru grădină, gama de aparate profesional, cât și alte numeroase servicii care să îi asigure pe aceștia că au ales cea mai bună soluție tehnică pentru problemele de curățenie”, a declarat Monica Iavorschi (Director General Kärcher România).

 

În noul showroom Kärcher puteți beneficia de servicii 360 de grade care includ consiliere personală, demonstrații, extragaranție, închiriere aparate și service autorizat.

 

Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curăţare, furnizȃnd o gamă extinsă pentru orice aplicaţie de curățenie, atât din domeniul casnic cât și din cel profesional. Compania Karcher a fost înființată în 1935, în Germania de către pasionatul inventator Alfred Kärcher. Kärcher este prezent în 70 de țări, are peste 13.000 de angajați, 24 de puncte de producție și logistică și a înregistrat în 2018, la nivel global, o cifră de afaceri de 2.5 miliarde de euro.

Kärcher este prezent în România din 2008, are aproximativ 100 angajaţi,  6 showroom-uri proprii, o rețea națională de service și o acoperire națională prin marile lanțuri de magazine și prin distribuitorii autorizați.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related