De astăzi, EA Sports Madden NFL 21 și FIFA 21 sunt disponibile la nivel global, pe console de generație nouă

De astăzi, EA Sports Madden NFL 21 și FIFA 21 sunt disponibile la nivel global, pe console de generație nouă

Jucătorii pot obține gratuit jocurile Madden NFL 21 și FIFA 21 pentru Xbox Series X|S și PlayStation® 5, avânsând de la versiunile corespondente pentru Xbox One și PlayStation®4.

Astăzi, Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) a inaugurat noul standard de gaming sportiv, prin lansarea la nivel global a EA SPORTS™ Madden NFL 21 și FIFA 21 pentru Xbox Series X|S și PlayStation®5. Jocurile vin cu timpi de încărcare mai scurți, cea mai realistă și fluidă mișcare a jucătorilor, experiențe autentice pe stadioane în ziua jocul și un nou nivel de fidelitate și calitate vizuală a jucătorilor, deblocate prin tehnica deferred rendering and lighting. Pe PlayStation 5, ambele titluri vor avea, de asemenea, noi capacități haptice care perfecționează experiența de joc prin intermediul noii manete DualSense.

Madden NFL 21 oferă Next Gen Player Movement, făcut posibil prin intermediul datelor sportivilor, adăugate din Next Gen Stats ale NFL. Datele, care surprind viteza și accelerația fiecărui jucător NFL pe teren, sunt introduse în Frostbite pentru a permite recrearea animațiilor pe baza performanțelor reale ale jucătorilor. Drept urmare, jocul prezintă cea mai realistă și fluidă mișcare a jucătorului până în prezent, sporind în continuare autenticitatea experienței de joc. Un sistem îmbunătățit de alegeri tactice îți permite să aduci mai ușor mingea în mâinile jucătorilor de top și să memorezi schemele preferate. În plus, tehnica deferred lighting face ca totul să pară mai clar, corpurile jucătorilor au fost îmbunătățite, a fost adăugată o nouă tehnologie de animatie pentru materialele textile, îmbunătățind siluetele și chiar prezentând cutele din tricou pe măsură ce jucătorii se mișcă, în timp ce noua tehnică audio bazată pe locație dă viață sunetelor și atmosferei ambiente din NFL.

„Toată lumea de la EA SPORTS este încântată să dezlănțuie puterea următoarelor generații Madden NFL 21 și FIFA 21”, a declarat Cam Weber, EVP și Group GM al EA SPORTS. „Tehnologia de ultimă generație ne-a permis să ne facem jocurile mai autentice cu caracteristici specifice sportului, cum ar fi Next Gen Stats ale NFL în Madden NFL 21 și un nou nivel al mișcării jucătorilor sau fizica fotbalului în FIFA 21. Suntem cu toții fani ai sportului și ne dorim ca toată lumea să simtă sportul la noul nivel anul acesta, prin Madden și FIFA. Acesta este doar începutul și suntem încântați să continuăm să inovăm în cadrul acestor noi platforme.”

 

FIFA 21 cufundă jucătorii într-o experiență de fotbal viscerală, prin intermediul EA SPORTS GameCam, camera inspirată de aspectul celor mai avansate transmisiuni de fotbal, coroborată cu LiveLight Rendering, un sistem de iluminare care îmbunătățește fiecare aspect al experienţei de pe teren. În plus, mii de scandări autentice, capturate în exclusivitate de la cele mai mari competiții din lume, inclusiv Premier League, La Liga și Bundesliga, oferă experiența completă EA SPORTS Atmospheric Audio, de neegalat în jocurile video sportive. Din punct de vedere vizual, cu puterea Frostbite, fanii vor observa o definiție mai profundă în fizicul jucătorilor, inclusiv flexarea mușchilor și deformarea mingii după lovituri sau părul șuvițat pe o selecție a celor mai buni fotbaliști.

Jucătorii care cumpără sau care au cumpărat deja Madden NFL 21 și/sau FIFA 21 pentru Xbox One și/sau PlayStation 4 pot obține versiunea jocului Xbox® Series X|S și/sau PlayStation®5 gratuit* până la lansarea Madden NFL 22 și FIFA 22. Jucătorii își transmit progresul realizat și conținutul deblocat în Ultimate Team™, The Yard și ambele moduri de franciză în Madden NFL 21, respectiv progresul realizat și conținutul deblocat în Ultimate Team și VOLTA FOOTBALL în FIFA 21.

În plus, membrii EA Play vor avea acces la recompense lunare în joc și acces de tip trial la EA SPORTS Madden NFL 21 și EA SPORTS FIFA 21 pe Xbox Series X|S și PlayStation 5. EA Play este un serviciu tip abonament care face ca fiecare joc să fie mai satisfăcător, oferind acces la provocări exclusive pentru jucători, recompense în joc, conținut exclusiv pentru membri și o bibliotecă compusă din titluri de top.

Jucătorii au opțiunea de a cumpăra ediții independente NXT LVL de Madden NFL 21 și FIFA 21 pe Xbox® Series X|S și PlayStation®5 pentru 69,99 USD.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related