Remmunity, crema revoluționară 3-în-1, combină beneficiile a trei produse într-unul singur: dezinfectant de mâini, cremă hidratantă și mănușă protectoare

Remmunity, crema revoluționară 3-în-1, combină beneficiile a trei produse într-unul singur: dezinfectant de mâini, cremă hidratantă și mănușă protectoare

Farmaciile Sensiblu și Dr.Max aduc, în premieră pe piața din România, Remmunity, crema de mâini revoluționară 3-în-1, cu efect protector. Remmunity asigură mâini protejate oriunde și oricând, oferind protecție, hidratare și scut împotriva murdăriei și a germenilor, datorită antisepticelor naturale.

Pielea funcționează ca primă linie de apărare a sistemului imunitar împotriva agresorilor externi, temperaturii și a razelor UV, iar crema revoluționară Remmunity “Mănuși Invizibile” este primul pas către o îngrijire adecvată. Formula revoluționară a produsului, cu eficiență dovedită clinic, conține o combinație unică de substanțe active, cu proprietăți hidratante și antimicrobiene. Această combinație ajută la menținerea unei pieli sănătoase, prin asigurarea nivelului optim de hidratare, prevenirea iritației pielii și protecția îndelungată împotriva murdăriei, bacteriilor și virusurilor.

Crema revoluționară Remmunity 3-în-1 combină beneficiile a trei produse într-unul singur: dezinfectant de mâini, cremă hidratantă și mănușă protectoare. Cu o singură aplicare, Remmunity creează instantaneu o barieră protectoare, ce rezistă până la cinci ore, și:

  • Luptă împotriva virusurilor, bacteriilor și murdăriei;
  • Previne deshidratarea pielii;
  • Devine scut împotriva germenilor și a iritației pielii.

Spre deosebire de alte produse, Remmunity formează o barieră invizibilă protectoare, rezistentă la apă, chiar și în urma spălărilor repetate, care luptă împotriva germenilor. Formula produsului conține antiseptice naturale, precum ulei de arbore de ceai, merișoare și zinc. Este dovedit clinic că acestea luptă împotriva germenilor care produc infecții, răceli și gripă, menținând, în același timp, o piele sănătoasă.

Uleiul de arbore de ceai este unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali, eficienți în combaterea bacteriilor și virusurilor. Merișoarele neutralizează bacteriile și stimulează refacerea barierei naturale a pielii, fiind bogate în antioxidanți și vitamina C. Zincul este recunoscut pentru proprietățile de întărire a sistemului imunitar în lupta împotriva germenilor.

Remmunity este un produs prietenos cu mediul. Un tub de produs de 100 ml este echivalentul a 150 de mănuși de unică folosință. Tubul este din plastic bio, pe bază de etanol derivat din trestie de zahăr, iar ambalajul este din carton biodegradabil. Grație formulei blânde, non-grase, Remmunity ajută la menținerea nivelului optim de hidratare, este ideal pentru utilizare zilnică, frecventă, pentru orice ocazie când este necesară o protecție sporită, precum mersul la cumpărături, la sală sau la birou.

Crema revoluționară Remmunity 3-în-1 este disponibilă doar online și în farmaciile Sensiblu și Dr.Max.

Remmunity a apărut din pasiunea de a crea și dezvolta produse pentru lumea de astăzi. Remmunity dezvoltă produse de îngrijire a pielii dintr-o perspectivă imunologică, cu formule bazate pe ingrediente unice naturale. Crema de mâini revoluționară 3-în-1 înglobează beneficiile a trei produse într-unul singur: dezinfectant de mâini, cremă hidratantă și mănuși protectoare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related