Dino FC sprijină United Way pentru renovarea unei școli din mediul rural

Dino FC sprijină United Way pentru renovarea unei școli din mediul rural

Cei aproape 100 de membri ai clubului de fotbal amator - Dino FC - sprijină eforturile Asociației United Way, prin asigurarea cheltuielilor necesare renovării sălii de sport a școlii din Comuna 1 Decembrie, județul Ilfov.

Într-un al solidarității, acțiunile de implicare socială sunt mai mult decât simple gesturi de “good will”. De la branduri celebre, la mici asociații antreprenoriale sau implicări particulare, oamenii au înteles că doar împreună pot depăși aceste vremuri și consecințele aferente.

Clubul de fotbal amator neafiliat Dino FC reprezintă o comunitate de pasionați de fotbal care provin din diverse domenii de activitate, cu aproape 100 de membri. Dincolo de pasiunea comună, membrii clubului se implică în diverse acțiuni sociale, cu speranța că orice contribuție este semnificativă și atrage după sine altele.

După o donație de 10.000 USD către Fundația United Way România pentru ajutorul a 300 de vârstnici din București și Cluj, vulnerabili în fața pandemiei, Clubul a decis să se implice într-un nou proiect: renovarea sălii de sport a școlii din comuna 1 Decembrie din județul Ilfov. Pe lângă o sală reparată, curată și proaspăt zugrăvită, elevii au acum și o sală de lectură, cu bibliotecă, măsuțe și spațiu pentru citit.

 

“Nu avem forța sau resursele unui mare brand, dar suntem o comunitate activă și pasionată care încearcă să sprijine alte comunităti aflate, din nefericire, în situații defavorizate. Alături de United Way ne ducem exact acolo, în mijlocul unor astfel de comunități unde se identifică o problemă specifică. În acest caz, șansa ca elevii dintr-o zonă rurală să își poată desfăsura activitatea de mișcare fizică în cele mai bune condiții.", spune Calin Avram, Președintele clubului Dino FC.

 

“Mulțumim pentru sprijin membrilor Dino FC pentru suportul lor constant. Suntem conștienți că această perioadă ne-a reamintit cât de importantă este contribuția fiecăruia pentru ca lucrurile să funcționeze. În acest caz vorbim despre educație, chiar dacă uneori uităm că educația fizică este un aspect important al unei vieți echilibrate. Este esențial ca odată ce copiii vor reveni la școală să poată avea un loc civilizat și bine pus la punct pentru a desfășura o activitate atât de importantă unei dezvoltări armonioase.”, spune Adriana Dobrea director executiv United Way.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related