HISTORY dezvăluie, în exclusivitate, “Cele mai mari mistere ale istoriei”, o nouă serie de documentare prezentate de Laurence Fishburne

HISTORY dezvăluie, în exclusivitate, “Cele mai mari mistere ale istoriei”, o nouă serie de documentare prezentate de Laurence Fishburne

HISTORY transmite în premieră, începând din 13 ianuarie, de la ora 21:00, serialul documentar „Cele mai mari mistere ale istoriei”, o serie de investigații speciale care abordează și analizează în detaliu misterele istorice ale lumii. Serialul face parte din seria de documentare speciale „Iarna Misterelor”, și este găzduit și dezbătut de celebrul actor Laurence Fishburne, alături de experți, istorici și analiști care studiază și demonstrează enigme ale istoriei lumii.

Pe parcursul celor 4 episoade ale seriei publicul va afla informații surprinzătoare și va descoperi perspective noi ale unor evenimente istorice celebre, prin dovezi, investigații și interviuri inedite. Astfel, telespectatorii vor afla care a fost adevăratul motiv pentru care Titanic s-a scufundat, descoperind documente exclusive, cu noi dovezi care schimbă povestea evenimentului istoric; vor urmări o vânătoare misterioasă de epave prin care vor afla ce s-a întâmplat cu nava Endurance a exploratorului britanic Ernest Shackleton, rămas blocat în ghețari, în Marea Weddell, în anul 1915.

De asemenea, unul dintre episoadele seriei va spune povestea celebrului personaj istoric neidentificat, D.B. Cooper, și cum a evadat din avionul pe care l-a deturnat, precum și povestea din jurul lui John Wilkes Booth, cel care l-a asasinat pe președintele Abraham Lincoln, și a cărui moarte este încă incertă.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related