Casta lansează serviciul FastBuy și devine prima platformă de imobiliare care cumpără apartamente pentru clienți. Cu 5% avans, cumpărătorii se pot muta imediat în noua casă

Casta lansează serviciul FastBuy și devine prima platformă de imobiliare care cumpără apartamente pentru clienți. Cu 5% avans, cumpărătorii se pot muta imediat în noua casă

Platforma imobiliară Casta, parte din grupul Neogen controlat de antreprenorul Călin Fusu, lansează FastBuy, un nou serviciu online inovator prin care cumpără apartamente pentru clienții care și-au găsit viitoarea locuință, dar depind de vânzarea celei în care locuiesc sau de aprobarea unui credit pentru a obține suma necesară achiziției. Cu un avans de doar 5%, Casta le oferă posibilitatea să se mute imediat în noua casă și să câștige astfel timp pentru a obține fondurile necesare. Soluția FastBuy se adresează în prezent clienților din București.

Într-o perioadă în care mulți români continuă să lucreze de acasă, iar apartamentul a devenit și birou, dar și grădiniță, școală, sală de sport și nu numai, aproape 27% dintre participanții la un sondaj desfășurat prin platforma BestJobs, parte din același grup, spun că locuința lor actuală nu corespunde nevoilor pe care le au pentru a-și desfășura eficient activitatea profesională.

În lipsa unui birou sau a unui spațiu de lucru dedicat acasă, aproape 35% dintre respondenți admit că sufrageria și bucătăria sunt locurile principale în care își desfășoară activitățile de serviciu, în timp ce aproape 15% dintre respondenți spun că improvizează în fiecare zi. În acest context, peste 28% spun că munca de acasă i-a determinat să se gândească la o nouă locuință care să le asigure mai mult spațiu și confortul pentru a putea lucra de acasă. Iar aspecte precum zona, proximitatea față de birou, dar și de școala copiilor sau de centre comerciale au devenit mai importante ca oricând în alegerea viitoarei locuințe.

 

„Cum procesul de selecție și achiziție a unei locuințe durează mult și implică de cele mai multe ori și obținerea unui credit ipotecar, FastBuy oferă clienților Casta o soluție digitală de achiziționare rapidă a apartamentelor dorite atunci când mai au nevoie de timp pentru a obține un credit ipotecar sau a vinde apartamentul vechi, dar doresc să securizeze oferta găsită. Practic, prin noul serviciu pot să profite de momentul în care își găsesc viitoare casă. Iar pentru clienții care sunt încă în căutarea unei locuințe dar vor să se mute cât mai repede, platforma imobiliară vine cu soluții pentru găsirea apartamentului ideal și inclusiv cu facilitarea accesului la finanțare într-un timp foarte scurt”, a declarat Horea Crăciun, directorul general al Casta.   

 

În același timp, serviciul InstaBuy lansat în toamna anului trecut, prin care proprietarii de apartamente au o soluție rapidă, sigură și confortabilă de a-și vinde imobilul într-un timp record, a fost extins și acum reprezintă o oportunitate și pentru agenții imobiliari care au posibilitatea să-și dezvolte astfel activitatea și să-și suplimenteze veniturile. Pe de-o parte, atunci când reprezintă clienți care vor să vândă un apartament, pot asigura împreună cu Casta o ofertă cash în doar 3 zile pentru apartamentul lor, iar pe lângă avantajul vânzării rapide obțin și un comision din valoarea tranzacție. Acest tip de colaborare le asigură și accesul la toate proprietățile Casta cu comision garantat, indiferent de modalitatea de achiziție preferată de clienții lor, cât și la toate ofertele de vanzare de pe platformă, cu localizare exactă, fără duplicate și fără alți intermediari.

Platforma Casta oferă proprietarilor de imobile o gamă completă de servicii, de la promovarea anunțurilor de vânzare sau vânzarea instant prin serviciul InstaBuy și până la găsirea și cumpărarea de apartamente pentru clienți prin FastBuy, precum și soluții pentru cumpărători, printre care brokeraj de credite și asistență la găsirea celei mai bune soluții de finanțare pentru finalizarea achiziției casei lor.

 

Casta este o platformă integrată de imobiliare care își propune să facă procesul de vânzare și cumpărare a unui apartament cât mai transparent și rapid pentru toate părțile implicate. Casta face parte din grupul Neogen, controlat de omul de afaceri Călin Fusu, care a investit în câteva dintre cele mai de succes platforme din România, printre care și BestJobs sau Vivre.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related