Prima clădire industrială din lume certificată cu IMMUNE Building Standard™: Fabrica și sediul designerului britanic de soluții de iluminat FUTURE Designs

Prima clădire industrială din lume certificată cu IMMUNE Building Standard™: Fabrica și sediul designerului britanic de soluții de iluminat FUTURE Designs
David Clements, FUTURE Designs/ Liviu Tudor, Genesis Property

FUTURE Designs, producător și designer britanic de corpuri și soluții de iluminat personalizate de înaltă calitate, obține prima certificare IMMUNE Building Standard™ din lume acordată de Healthy by Design Building Institute (HDBI) unei clădiri industriale. Fabrica și sediul companiei au obținut eticheta IMMUNE™ - Strong în urma implementării cu succes a unui set de măsuri pentru siguranța și protejarea sănătății angajaților.

Certificarea marchează primul pas major al Healthy by Design Building Institute în extinderea The IMMUNE Building Standard™ dincolo de zona clădirilor de birouri, în alte sectoare ale pieței imobiliare care au fost afectate de pandemia de Covid-19. IMMUNE™ - un standard global open-source inițiat în aprilie 2020 de Liviu Tudor, președinte al European Property Federation și fondator al Genesis Property - este adaptabil oricărui mediu construit, inclusiv clădirilor industriale, sporind rezistența spațiilor împotriva amenințărilor actuale și viitoare pentru sănătate și creând încredere în rândul ocupanților

„Suntem încântați să anunțăm prima fabrică IMMUNE™ din lume, o dovadă a flexibilității și versatilității acestui standard cu adevărat global. În economia actuală, care încă se confruntă cu efectele pandemiei de Covid-19, există companii precum FUTURE Designs care construiesc o cale coerentă spre revenire, demonstrând în același timp inițiativă și o abordare inovatoare pentru protejarea sănătății și bunăstării oamenilor. Felicităm FUTURE Designs pentru realizarea de a fi primul angajator din lume cu o fabrică certificată IMMUNE™”, a spus Liviu Tudor, fondator Genesis Property și președinte al European Property Federation.

 

În ultimele câteva luni, FUTURE Designs a aplicat multe dintre cele peste 120 de măsuri IMMUNE™ recomandate pentru medii mai sigure și a obținut eticheta Strong pentru fabrica și sediul companiei. Certificarea se bazează pe procesul de evaluare IMMUNE™ desfășurat de Build Green, un evaluator autorizat independent și un contributor la dezvoltarea acestui standard.

 

„La FUTURE Designs am petrecut sute de ore și am folosit resurse importante investigând cele mai eficiente mijloace pentru a ne asigura că spațiile noastre sunt igienizate pentru a reduce riscurile coronavirusului. Obiectivul nostru a fost ca locul unde lucrăm să devină cât mai sigur posibil pentru toți membrii echipei și aceștia să câștige încredere și liniște în aceste timpuri ieșite din comun. Ca urmare, am implementat măsuri recomandate de The IMMUNE Building Standard™ și am instalat și FUZONE500, sistemul nostru care ajută la eliminarea bacteriilor din aer și de pe suprafețe, în toate zonele unității noastre. Dovada succesului nostru este că, până în prezent, nu au existat cazuri de Covid-19 în fabrica și unitățile noastre de asamblare, iar astăzi suntem încântați să fim prima clădire industrială certificată IMMUNE™ - Strong”, a spus David Clements, Chief Executive la FUTURE Designs.

 

Standardul IMMUNE™ este inspirat de tehnologii și proceduri dezvoltate și aplicate cu succes în spitale și clinici medicale. Mai exact, standardul se bazează pe IMMUNE™ Assessment Scoring Index, care cuprinde peste 120 de măsuri recomandate pentru implementare în clădiri, printre care soluții tehnice pentru inginerie arhitecturală, tehnologie și proiectare, precum și protocoale operaționale aplicate permanent sau gata de activare în scenarii de risc specifice.

Printre măsurile recomandate de IMMUNE™ se numără sisteme eficiente de filtrare a aerului și tehnologii pentru igienizarea suprafețelor. Alte măsuri importante sunt IMMUNE™ Quarantine Room care acționează ca o zonă dedicată în caz de nevoie imediată de izolare a persoanelor expuse riscului și Emergency IMMUNE™ Warehouse, care este un sistem logistic rapid pentru răspuns imediat la o situație similară pandemiei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related