Începe Microbist de România, primul show cu suporteri, pentru suporteri

Începe Microbist de România, primul show cu suporteri, pentru suporteri

BETANO.com, cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume, conform EGR Awards 2019, anunță startul primului show cu suporteri, pentru suporteri, Microbist de România, o producție TVR. Emisiunea va fi difuzată săptămânal și va surprinde talentul a zece microbiști trimiși de cele mai iubite zece echipe de fotbal din România.

Dacă vedetele din sportul cu balonul rotund beneficiază de toată atenția, fanii de ce nu ar fi și ei în lumina reflectoarelor? Este ceea ce propune un reality show complet nou, original, inovator nu doar în România, ci și pe plan mondial.

 

Când începe și unde se poate urmări?

Emisiunea va fi difuzată săptămânal, timp de 13 săptămâni, iar primul episod va avea premiera pe 28 aprilie 2021, de la ora 22:00, pe TVR.

Toate episoadele vor fi online pe canalele digitale de social media ale BETANO, pe Facebook și YouTube, unde vor fi afișate și imagini în exclusivitate cu suporterii, din spatele camerelor de filmat, în plus față de conținutul de televiziune.

 

Cine? 10 cluburi, 10 „ambasadori”

Vedetele show-ului vor fi zece microbiști trimiși de cele mai iubite zece echipe de fotbal din România. Fiecare club - FCSB, Dinamo, Universitatea Craiova, CFR Cluj, FC Botoșani, Rapid, Poli Timișoara, Petrolul Ploiești, U Cluj și Farul – și-a trimis în concurs câte un „ambasador”.

 

Unde? Fanii se întrec în Paradisul din Maldive

Iar show-ul i-a luat pe toți și i-a dus într-o locație de vis, în Insulele Maldive din Oceanul Indian. Acolo cei zece se vor lupta pentru titlul de Microbist de România, în probe sportive individuale unul contra altuia, dar și întreceri de echipă cinci contra cinci. Fiecare probă înseamnă puncte, iar cel care le va aduna pe cele mai multe va primi trofeul și un sejur premium la Istanbul.

 

Cum? 20 de probe, majoritatea premiere absolute

For fi 20 de probe în total, majoritatea premiere mondiale în sport sau premiere în România. Imagini cu suporterii români în Maldive vor fi, episod de episod, care de care mai spectaculoase. Fanii au dat totul pe teren, și-au reprezentat echipele cu mândrie și înverșunare.

  • Fotbalul pe un banc de nisip, disponibil în Ocean doar pentru o oră din zi, vă va ține cu sufletul la gură.
  • Proba de pescuit de noapte va scoate la iveală lucruri neașteptate.
  • Cultura generală din sport nu va lipsi, iar cine va greși va fi trimis la apă!
  • Cine va trage cel mai bine în zidul advers după ce s-a învârtit și a amețit?
  • Cine va avea curajul de a înota pe placă cu rechinii atingându-l la picioare?
  • Și câte și mai câte vor fi. 20 de probe, 10 microbiști.

Episoadele se vor putea urmări în exclusivitate și online a doua zi, joi, pe canalele de Facebook și YouTube ale BETANO România, acolo unde se vor afișa în premieră, în alte zile ale săptămânii, pe durata celor aproape trei luni de zile ce vor urma, alte cadre din spatele camerei, nevăzute în show.

Cei care vor urmări emisiunea îndeaproape vor afla cum se pot înscrie și ei pentru a participa în calitate de concurenți în sezonul al doilea.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related