Kaizen Gaming, premii la cinci categorii în cadrul EGR Awards 2023

Kaizen Gaming, premii la cinci categorii în cadrul EGR Awards 2023

Kaizen Gaming, care deține BETANO, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, s-a evidențiat ca unul dintre marii câștigători la EGR Awards 2023, unde a fost premiat în cinci dintre cele 10 categorii ale galei, consolidându-și, astfel, poziția de lider în industria jocurilor de noroc. Câștigătorii au fost dezvăluiți în cadrul unei ceremonii exclusiviste care a avut loc la Londra pe 26 octombrie 2023.

Premiile EGR sunt considerate cele mai prestigioase premii din industria jocurilor de noroc. Performanța excepțională a Kaizen Gaming, prin brandurile Betano și Stoiximan, a fost recunoscută încă o dată, realizările remarcabile ale companiei fiind remarcate în cinci categorii:

  • Operatorul de Pariuri Sportive al Anului (Sports Betting Operator)
  • Campania de Marketing a Anului (Marketing Campaign)
  • Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live (In-Play Sports Operator)
  • Cea Mai Bună Platformă de Pariuri Sportive Mobilă (Mobile Sports Product)
  • Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House (In-House Product)

„Câștigarea a cinci premii, cele mai multe pentru o singură companie la EGR Operator Awards, reprezintă un record în industrie și o realizare extraordinară pentru noi. Această recunoaștere este o dovadă a eforturilor neîncetate ale celor peste 2000 de angajați ai noștri de a oferi clienților cea mai bună experiență de joc posibilă. Rămânem dedicați inovației și excelenței în toate produsele și serviciile noastre", a declarat George Daskalakis, fondator și CEO al Kaizen Gaming.

Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România, a adăugat: „Recunoașterea acordată Kaizen Gaming și brandului Betano, sub care activăm în România, reprezintă confirmarea demersurilor noastre susținute de a contribui la dezvoltarea industriei și a experienței utilizatorilor. Ne bucurăm să facem parte dintr-o echipă globală cu un angajament solid față de consumatori, care ne permite să aducem utilizatorilor noștri din România o experiență de joc la cele mai înalte standarde”.

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 14 țări. În total, angajează peste 2.000 de specialiști de pe patru continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Asociația Sportivă Ice Swimming & Open Water/ Înot în ape înghețate & ape deschise;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related