Kaizen Gaming anunță Betano drept Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™

Kaizen Gaming anunță Betano drept Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit vara viitoare de Germania în 10 orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.

George Daskalakis, Fondator și CEO al Kaizen Gaming, a spus:
„Suntem încântați să fim în parteneriat cu UEFA la EURO 2024. Această colaborare este o nouă premieră pentru industrie și exprimă pasiunea noastră pentru fotbal, precum și angajamentul nostru comun către inovație și excelență. Suntem foarte bucuroși să facem parte din această sărbătoare fotbalistică și așteptăm cu nerăbdare să îmbunătățim experiența generală a fanilor, oferind divertisment inegalabil prin intermediul jocului responsabil, în timpul acestui Campionat European extrem de așteptat”.

Guy-Laurent Epstein, Director de Marketing UEFA, a declarat:
„Suntem încântați să avem Kaizen Gaming și brandul său Betano drept partener oficial al UEFA EURO 2024. Betano este un operator digital de pariuri sportive de top, cu accent pe tehnologia de ultimă oră și jocul responsabil. Credem că expertiza lor în industrie și afinitatea pentru fotbal reprezintă o potrivire excelentă pentru turneu.”

Acest anunț vine după colaborarea de succes pe care Betano a avut-o cu FIFA la Cupa Mondială Qatar 2022, unde a devenit prima companie de pariuri care a avut un parteneriat cu forul respectiv.

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 14 țări. În total, angajează peste 2.000 de specialiști de pe patru continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Asociația Sportivă Ice Swimming & Open Water/ Înot în ape înghețate & ape deschise;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related