Kaizen Gaming: Dublă distincție la International SBC Awards. Compania a fost numită Operatorul de Cazinou al Anului și Operatorul Anului în Europa de Sud

Kaizen Gaming: Dublă distincție la International SBC Awards. Compania a fost numită Operatorul de Cazinou al Anului și Operatorul Anului în Europa de Sud

Kaizen Gaming, care deține BETANO, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou onlinea câștigat două dintre cele mai prestigioase premii la SBC Awards, care a avut loc joi, 21 septembrie, la Barcelona. Distincția de Operator de Cazinou al Anului reafirmă calitatea înaltă a serviciilor și angajamentul Kaizen Gaming de a oferi în permanență o experiență de joc inovatoare, sigură, captivantă și fiabilă, în deplină conformitate cu normele stricte de reglementare. În plus, pentru al doilea an consecutiv, a fost declarat Operatorul Anului în Europa de Sud, reflectând succesul excepțional al celor două branduri ale sale, Betano și Stoiximan, în Europa de Sud. Această distincție reprezintă o dovadă clară a călătoriei de succes a companiei de peste un deceniu.

Julio Iglesias Hernando, Chief Commercial Officer al Kaizen Gaming, a comentat: "Premiile din acest an pentru compania noastră la SBC Awards sunt încă o recunoaștere importantă a muncii noastre și confirmă prezența noastră în continuă expansiune în industria GameTech. Continuăm cu un entuziasm proaspăt în vederea atingerii obiectivului pe care ni l-am propus, acela de a crea cea mai bună experiență pentru clienții noștri în 26 de țări până în 2026. Acest obiectiv va fi atins prin investiții în noi tehnologii și în oamenii noștri, precum și prin conceperea de produse inovatoare și servicii de înaltă calitate, în armonie cu nevoile clienților noștri."

Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România, a adăugat: "Suntem recunoscători pentru aceste premii excepționale, ele reflectând angajamentul constant al Grupului față de excelență și inovație în industrie. Aceste distincții ne motivează să mergem mai departe, să continuăm să aducem entertainment clienților noștri și să ne dezvoltăm în permanență. Împreună, vom continua să scriem istorie și să definim standardele în această industrie."

Premiile SBC Awards sărbătoresc anul acesta cel de-al 10-lea an pe scena internațională, onorând companiile care se remarcă în industria pariurilor online. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc în ultima zi a SBC Summit Barcelona, una dintre cele mai mari expoziții de pariuri și igaming din întreaga lume, care a atras peste 1.000 de profesioniști la nivel înalt din industrie. Gazdele serii au fost cunoscuta prezentatoare TV Kirsty Gallacher și legenda fotbalului Clarence Seedorf.

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 14 țări. În total, angajează peste 2.000 de specialiști de pe patru continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Asociația Sportivă Ice Swimming & Open Water/ Înot în ape înghețate & ape deschise;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related