Black Friday aduce la DIGI cea mai așteptată reducere din an

Black Friday aduce la DIGI cea mai așteptată reducere din an
  • De Black Friday, DIGI propune o reducere de 50% din valoarea abonamentului, în primele 12 luni consecutive, indiferent de serviciul contractat, pentru toți clienții noi și actuali, persoane fizice;
  • Oferta este valabilă începând de joi, 9 noiembrie, ora 20:00, online, pe site-ul și aplicația mobilă ro, iar de vineri, 10 noiembrie, în toate magazinele DIGI. 

DIGI a pregătit 3 zile de oferte atractive pentru cea mai vânată campanie comercială a anului,  „Black Friday”, dedicată persoanelor fizice, disponibilă atât pentru abonații noi, cât și pentru cei existenți.

Din 9 noiembrie, de la ora 20:00, cei care doresc să profite de cea mai avantajoasă promoție, sunt așteptați pe site-ul DIGI.ro pentru a se bucura de 50% discount din valoarea abonamentului, în primele 12 luni, indiferent de serviciul contractat. Utilizatorii serviciilor de telecomunicații care aleg să se prezinte într-unul dintre magazinele DIGI pot opta pentru beneficiile ofertei începând de vineri, 10 noiembrie, elementul de noutate fiind că toate magazinele cu program normal vor fi deschise și sâmbătă, 11 noiembrie, până la ora 14:00. Punctele de prezență DIGI aflate în centrele comerciale vor funcționa după programul obișnuit de lucru din weekend.

În perioada 9 - 12 noiembrie 2023, clienții care contractează, respectiv își portează unul sau mai multe numere de telefon în rețeaua mobilă DIGI, sunt răsplătiți cu o reducere de 50% din valoarea lunară a serviciului, pentru 12 luni consecutive. Abonamentul Nelimitat, care asigură utilizatorilor date mobile și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE, va avea, după aplicarea discountului, prețul special de 2,5 euro/lună, pentru un an întreg*.

În același timp, pentru pachetele de internet fix, televiziune digitală sau analogică, clienții vor plăti, în primele 12 luni, jumătate din valoarea lunară a serviciilor, dacă se abonează pe durata campaniei. Astfel, pentru serviciul de internet Fiberlink 500 Mbps vor achita lunar doar 15 lei (TVA inclusă), respectiv 20 lei (TVA inclusă) pentru Fiberlink 1000 Mbps, iar pentru pachetul de televiziune digitală și analogică, utilizatorii se vor bucura de tarife lunare cuprinse între 13 lei și 15 lei (TVA inclusă).

Promoția de 50%, timp de un an, se aplică tuturor contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni, la suplimentarea cu unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, la trecerea la un pachet superior sau activarea unei extraopțiuni.

Campania se încheie în data de 12 noiembrie, ora 23:59. 

*Reducerea se cumulează cu telefoanele care vor fi achiziționate în 12 rate, dar nu este disponibilă în cazul celor cumpărate în 24 de rate sau altor oferte în curs.

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related