Viper Hard Seltzer – Ursus Breweries este primul berar care lansează un Hard Seltzer pe piața băuturilor alcoolice din România

Viper Hard Seltzer – Ursus Breweries este primul berar care lansează un Hard Seltzer pe piața băuturilor alcoolice din România

Ursus Breweries este primul producător de bere din România care lansează o băutură alcoolică de tipul hard seltzer. Băutura preferată a americanilor a apărut în urmă cu câțiva ani și a reușit să dea startul unui nou trend în categoria băuturilor alcoolice aromate, iar acum va fi disponibilă și în România, în portofoliul Ursus Breweries.

Hard Seltzer este o nouă categorie de băuturi alcoolice, apărută pe piața din SUA în 2016 și îndrăgită de consumatori pentru experiența unică oferită de această băutură alcoolică carbonatată, ce are la bază apă acidulată și arome naturale de fructe. Viper este alegerea ideală și pentru cei care își propun un stil de viață sănătos, întrucât este lipsită de coloranți artificiali, conservanți și gluten, având 96 kcal/ 330 ml și un conținut moderat de alcool, de 4% vol.

Viper Hard Seltzer este produs în Plzen, Republica Ceha, mai exact în renumita fabrică de bere Pilsen. Apa folosită provine dintr-un izvor aflat la 100 de metri adâncime, sub bazinul Pilsen.

„Lansarea Viper Hard Seltzer este o inovație pe piața băuturilor alcoolice. Toate categoriile importante de băuturi alcoolice se bazează pe rețete care există de sute sau chiar mii de ani în urmă. Însă dorința de inovație a existat întotdeauna așa că, de-a lungul timpului, au apărut diferite sortimente de băuturi care își doreau să atragă tot mai mulți consumatori către o experiență senzorială aparte. Ultima reușită poate fi considerată categoria de mixuri de bere, inventată la începutul secolelor XIX – XX. Între timp însă, nu a mai apărut o altă băutură revoluționară, până acum. Așa că suntem încântați să oferim consumatorilor ceva nou și să lansăm o băutură într-o nouă categorie de băuturi alcoolice - categoria hard seltzer.”, a declarat Marian Olteanu, Head of New Categories, Ursus Breweries.

„România este una dintre primele țări din Europa unde am ales să lansăm Viper Hard Seltzer și pentru acest sezon am pregatit consumatorilor multe surprize. Viper este o băutură dedicată celor care se bucură de fiecare moment petrecut alături de prieteni și care aleg să consume băuturi alcoolice într-un mod responsabil.”, a adăugat Sorin Tudor, Brand Manager Viper, Ursus Breweries.

Din punct de vedere al ambalajului, Viper va putea fi găsit la raft atât la sticlă, cât și la doză cu un volum de 330 ml și este lansat în variantele cu aromă de lime și cranberry.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related