OLX România crește gradul de siguranță al tranzacțiilor și lansează un nou flux al serviciului de Livrare prin OLX

OLX România crește gradul de siguranță al tranzacțiilor și lansează un nou flux al serviciului de Livrare prin OLX

Poșta Română devine partener de livrare al platformei OLX.

OLX, lider al pieței locale de anunțuri generaliste și unul dintre cele mai vizitate site-uri din România, întărește interesul de a veni în întâmpinarea utilizatorilor săi cu cea mai bună experiență de consum, perfect adaptată contextului actual, anunțând lansarea unui nou flux în cadrul serviciului de Livrare prin OLX.

Serviciul de Livrare prin OLX permite tuturor utilizatorilor să primească și să expedieze colete pe teritoriul României, în condiții de siguranță, să câștige timp, evitând diversele deplasări și traficul, să economisească bani cu ajutorul costurilor preferențiale.

 

“OLX face permanent demersuri pentru a crește nivelul de siguranță al tranzacțiilor online și a îmbunătăți experiența de cumpărare/vânzare pentru toți consumatorii care accesează platforma noastră. Datele OLX arată că numărul tranzacțiilor a crescut cu 75% în ultimele 6 luni, iar printre cele mai puternice categorii din punct de vedere al livrărilor se numără Electronice & Electrocasnice (40% din totalul livrărilor), Sport (15%), Modă și frumusețe (15%), Piese auto (12%). Prin urmare, suntem încântați să extindem parteneriatele strategice ale companiei – de data aceasta privind componenta de livrări, alături de Poșta Română – și să continuăm angajamentul de a oferi clienților noștri servicii la standarde ridicate.”, a declarat Theodor Filoș, Business Manager OLX.

 

Pentru a facilita o mai bună conectare a utilizatorilor de pretutindeni și pentru a imprima o dinamică accelerată a tranzacțiilor la nivel național, OLX include Poșta Română pe lista parteneriatelor de încredere, iar beneficiile acestui parteneriat vor putea fi descoperite de consumatori odată cu inaugurarea noului flux al serviciului de Livrare prin OLX.

 

Suntem încântaţi că OLX a identificat în Poşta Română un partener de încredere şi s-a îndreptat către noi, prin încheierea acestui contract, în urma analizei din care a reieşit că 26% din trimiteri se livrau prin intermediul companiei noastre. Prin parteneriatul încheiat cu OLX România, venim în sprijinul utilizatorilor acestei platforme, cu un tarif preferenţial de până la 44% mai avantajos, spre deosebire de costurile standard. Avem convingerea că va fi un parteneriat de succes şi estimăm un trafic anual de peste 600.000 de colete.”, a afirmat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

 

Cum funcționează noul flux al serviciului de Livrare prin OLX cu Poșta Română:

  • Cumpărătorii, după selecționarea anunțului dorit, vor avea posibilitatea de a alege oficiul poștal la care pachetul să le fie livrat, din cadrul secțiunii “Metodele de livrare”, urmând ca apoi să își completeze toate datele de contact. Plata coletului se va face direct la oficiul poștal, prin card bancar ori cash.
  • Vânzătorii pot confirma comenzile direct din cont, pentru toate anunțurile la care au bifat în prealabil opțiunea de “Livrare cu verificare”. Pasul următor este acela de a completa datele de expeditor și de a alege metoda de primire a banilor (cash).

Livrarea prin OLX, alături de Poșta Română, oferă o vastă acoperire a teritoriului național, în  aceeași măsură în mediul urban și cel rural.

Noul flux de livrare aduce o serie de beneficii exclusive pentru userii OLX: livrare cu verificare la destinatar, posibilitatea de a refuza coletul, avizarea destinatarului prin SMS, tarif preferențial cu până la 44% mai avantajos, spre deosebire de costurile standard.

Atât cumpăratorii, cât și vânzătorii, vor putea vizualiza în secțiunea Livrare prin OLX tot istoricul comenzilor începute sau confirmate, dar și statusul aferent acestora, indiferent dacă livrarea se va face prin Poșta Română sau Fan Courier.

Serviciul de Livrare prin OLX, alături de Fan Courier, va oferi în continuare posibilitatea de a plasa comenzi, direct din pagina anunțului, sau de a da curs unei solicitări de livrare, într-un mod accesibil și sigur pentru toți consumatorii.

Mai mult, OLX va oferi tuturor userilor, pe tot parcursul lunii iunie, retururi gratuite la toate comenzile efectuate prin intermediul platformei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related