Filmul „Cruella” a atras toată energia bună la avanpremiera din cinema

Filmul „Cruella” a atras toată energia bună la avanpremiera din cinema
Forum Film, Cinema City, RAN

Cinema City din AFI Cotroceni a prins viață la avanpremiera filmului „Cruella”,  cea mai așteptată producție Disney, iar iubitorii de film s-au reîntâlnit după o lungă perioadă de timp.

Jurnaliști, influențatori, bloggeri, actori și vedete de televiziune au răspuns cu nerăbdare invitației de a viziona în avanpremieră filmul „Cruella”, la cinema. Filmul este distribuit în România de Forum Film România și are premiera în cinematografe în data de 4 iunie 2021.

Cea mai așteptată producție Disney,  “Cruella”, filmul de live-action, a purtat spectatorii  în trecutul Cruellei de Vil pentru a arăta cine era ea și cum a ajuns cea mai stilată răufăcătoare din istoria cinematografiei. 

Andra si Razvan Gogan

Cele mai hot influentatoare

Corina Caragea si Andrei Nourescu

Cristina Almasan si Alex Ghidus

Monica si Nicolai Tand

„Multe s-au schimbat în ultimul an, însă  dorul de cinema și dorința de a viziona filme și a trăi emoții de neegalat în fața marelui ecran a rămas intactă, iar reîntoarcerea la film a invitaților noștri a fost plină de emoții și de bucurie”, a declarat Raluca Zamfir, Managing Partner RAN Communication.

 

Reacțiile invitaților la avanpremiera „Cruella” au fost imediate, numeroase, iar entuziasmul lor a „inundat” platformele de social media.

 

„Am văzut aseară filmul "Cruella". Știam doar că e cu Emma Stone, am avut mereu o slăbiciune pentru ea. Mă gândeam că e posibil să fie, mai degrabă, un film pentru copii - dar aveam nevoie de o pauză, așa că mi-am asumat asta. Ceea ce am văzut mi-a depășit TOATE așteptările. În niciun scenariu din mintea mea, filmul ăsta nu avea cum să fie ATÂT de bun.

Îmi vine să zic că e cel mai bun film pe care l-am văzut anul ăsta, dar îmi dau seama că e extrem de subiectiv și sună pompos. Anyway, ca să fiu mai specifică, m-am simțit ca la un festival de muzică și modă. Actorii au jucat impecabil. Poantele au fost extrem de inteligente. Vizualul și modul de narare mi-au adus aminte de Woody Allen. Hainele mi-au tăiat respirația (de câteva ori). Iar muzica... Nu cred că ar fi putut alege melodii mai potrivite. Machiaj, păr, durată, colorizare, montaj, scenariu - au fost toate fix cât și cum trebuie. Nu m-am plictisit o secundă. A fost un SPECTACOL, nu un film.

Foarte des mi se întâmplă, atunci când văd un act artistic, să am senzația că ar fi fost mai bine altfel. Mai scurt, mai lung, fără bucata aia, cu accent pe cealaltă. De data asta, nu am nimic de zis. Filmul ăsta este cea mai bună variantă a lui. Nu am găsit nimic ce ar fi putut fi îmbunătățit. Umpleți sălile de cinema, că merită”, Andreea Lupescu, jurnalist  Metropotam.

 

„Mergeți să vedeți Cruella dacă:

  • sunteți a fashion victim (se subînțelege că ați văzut pe repeat The Devil Wears Prada)
  • nu vă puteți abține să dansați când auziți muzica anilor ‘70 (especially The Rolling Stones)
  • iubiți umorul negru în filme
  • sunteți fani Emma Stone/ Emma Thompson/Mark Strong sau toți laolaltă
  • you just love a good story.

Nu mergeți la Cruella dacă:

  • aveți nevoie de idei să le faceți de petrecanie șefilor voștri

Sigur că filmul îți împlinește așteptările pe care le ai dinainte de a intra în sală- să înțelegi cum a ajuns Cruella, Cruella. Dar e mai mult de atât, mult mai mult. Afli cum Estella, o fată săracă dar cu multă creativitate și pusă pe mici rele, ajunge Cruella “a brilliant designer and a wicked genius”, într-un decor flamboaiant al Londrei anilor ‘70 care o să te încânte.

Cruella e un film despre răutatea și nuanțele ei, despre a nu-ți respinge originile, a le îmbrățișa și a le da o formă mai bună”, Oana Zamfir, jurnalist DIGI TV.

 

„După ce ani la rând podiumul a fost ocupat de Miranda Priestly și al său “that’s all”, Cruella este noul villain din industria modei. În ciuda rădăcinilor Disney, filmul - funcționează ca un origin story - pare că se adresează unei audiențe mai mature, astfel că și abordarea este una mai întunecată și provocatoare.

Cu o atitudine sfidătoare, personajul portretizat de Emma Stone este unul care se potrivește perfect în decorul anilor 70, într-o Londră punk rock, acolo unde excesele compun cele mai cool decoruri și înfățișări. Delicios de ironic, ușor nebunesc, dramatic și răutăcios de distractiv, “Cruella” reprezintă una dintre scuzele care te readuc pe scaunul de cinema. Și ar fi o risipă să nu te bucuri de acel soundtrack energic, de defilările alea somptuoase sau de unul dintre cei mai glaciali și vulnerabili outsideri din portofoliul poveștilor Disney pe marele ecran. Primești o narațiune cinică și optimistă în egală măsură, dar și cu nelipsite clișee. Nu-i perfect, poate și pentru că personajele sunt eclipsate de atenția la alte detalii, iar scenariul pare să fie abia a doua preocupare, după cea estetică - dar e ce, cât și cum trebuie. Nu neglijează nici materialul sursă, deși se conturează propriile răspunsuri uneori; mai multe pe blog. Cinema, mi-a fost dor de tine, bine ne-am regăsit”, Angela Alexandru, Cineamator.

 

„Doamne! Nu vă puteți imagina ce sentiment am avut când am reintrat după un an și jumătate într-o sală de cinema! Doamne! A fost tare bine! Plus filmul ăsta care a fost tare fain si pe care vi-l recomand cu drag! Altfel, mergeți la cinema, oameni buni! E deschis, e safe și vin multe filme faine în perioada asta!”, Oliver Simionescu, Radio Host Kiss FM.

 

După succesul filmului care spune povestea originii lui Maleficent, suverana răului, producătorii de la studiourile Disney au decis să transpună în filme noi povești despre originile altor personaje negative celebre din arhiva lor. Următoarea oprire: Cruella de Vil, interpretată de-a lungul timpului de Betty Lou Gerson (voce) și apoi de Glenn Close. Totuși, niciunul dintre aceste filme nu spune povestea istoriei personale a celebrei răufăcătoare. Așa că producătorii Andrew Gunn, Marc Platt și Kristin Burr au decis că e timpul ca publicul larg să afle povestea vieții simpaticei răufăcătoare, un fel de Hannibel Lecter al lui Disney.

Emma Stone și Emma Thompson sunt actrițele care interpretează cu multă pasiune personajele. Din relația acestor două personaje malefice, însă foarte inteligente și cumva aflate în rivalitate, se nasc umorul și drama filmului. Însă energiile lor sunt diferite.

 

Baroneasa interpretată de Emma Thompson este elegantă și reținută. Mișcările ei sunt studiate. Iar Cruella interpretată de Emma Stone este foarte demonstrativă. Iar aceste două personaje se ciocnesc”, spune Craig Gillespie, regizorul filmului.

 

„Emma Thompson a adus o eleganță clasică Baronesei. Plus un spirit răutăcios, calm, glacial. Ca și cum i-ai contopi pe Coco Chanel și pe Vladimir Putin într-un singur personaj. Ca orice răufăcător celebru, Emma Thompson este eroina propriei povești. Își asumă orice acțiune și nu acceptă că joacă doar un personaj negativ, din contră, ne face să înțelegem de ce personajul ei este cum este”, explică producătorul Andrew Gunn.

 

SINOPSIS:

Noul film “Cruella” produs de Disney este o adaptare live-action inspirată din celebra carte “101 Dalmaţiei”, care sondează povestea de origine a celebrei răufăcătoare.

Rolurile principale sunt jucate de Emma Stone și Emma Thompson, iar regia este semnată de Craig Gillespie.

Filmul “Cruella” este distribuit în România de Forum Film România și are premiera în cinematografe în data de 4 iunie 2021.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related