Transformarea spectaculoasă a Anei Morodan în Cruella

Transformarea spectaculoasă a Anei Morodan în Cruella

Cine nu o știe pe Ana Morodan? Îndrăzneață, carismatică, excentrică, provocatoare, inspirațională, unică în spațiul de celebritate și business autohton, Ana Morodan nu trece neobservată niciodată.

Antreprenor și influențator de succes, Ana reușește de peste 10 ani să ne surprindă, neînfricată și fără prejudecăți, fiind o sursă de inspirație  pentru milioane de oameni din întreaga lume. Prin ambiție și muncă, Ana a devenit un personaj aparte în online, memorabilă prin atitudine și stil și cu o personalitate inconfundabilă.

Motivele succesului Anei Morodan sunt multiple: perseverența și ambiția, inspirația,  conținutul de calitate, extraordinara sa fotogenie, curajul de a se asocia cu proiecte out of box, talentul de a combina într-o manieră unică articole vestimentare și un simț dezvoltat pentru afaceri. 

„Prima alegere, instantanee chiar, pentru a o portretiza pe Cruella a fost Ana Morodan și am fost extrem de onorați și bucuroși să colaborăm cu ea pentru promovarea celei mai recente producții Disney. Ana este un profesionist desăvârșit care s-a implicat 100% pentru a se transforma în Cruella, iar rezultatele sunt spectaculoase.” a declarat Andreea Zidaru, General Manager Forum Film România.

 

“Pentru mine, să pot să o portretizez pe Cruella a însemnat îndeplinirea unui vis din copilarie. Cruella este larger than life. Este cea care te învață cu adevărat să te iubești pe tine și să înțelegi că să poți să râzi de tine și de lume este una dintre calitățile care te fac cu adevarat memorabil.” a menționat Ana Morodan

Ovidiu Buta,  Alexandru Abagiu și Sorin Stratulat s-au implicat în acest proiect complex și au reușit transformarea spectaculoasă a Anei Morodan în personajul Cruella de Vil. A fost o muncă de echipă, cu implicarea și sincronizarea tuturor celor implicați, cu multe zile de muncă și un deadline strâns, stabilindu-se într-un timp record un shortlist de look-uri, sesiunile de fitting, alegerea  machiajelor, definitivarea set design-ului, a logisticii necesare realizării fotografiilor.

Multipremiata actriță Emma Stone joacă rolul principal în noul film live-action sub semnătura Disney – “Cruella” – o poveste fascinantă despre una dintre figurile legendare ale cinematografiei, o ticăloasă de primă mână care a fermecat și intrigat generații. Actrița a avut parte de o schimbare radicală pentru rolul din această producție, filmul  ilustrând  povestea Cruellei de Vil, transformările prin care a trecut de-a lungul timpului, dar și motivele care au determinat-o să-și arate latura întunecată.

 

„Campania pentru promovarea filmului „Cruella” a fost contra cronometru, perioada de timp redusă ne-a forțat să găsim soluții creative de a genera conținut atractiv și  să valorificăm oportunitățile pe care universul digital le oferă. La  capitolul creatori de conținut, Ana Morodan a fost unanim aleasă pentru a fi parte din această campanie și rezultatele au fost impresionante.”, a declarat Raluca Zamfir, Managing Partner RAN Events Communication.

 

Filmul „Cruella” rulează acum în toate cinematografele partenere.

 

SINOPSIS:

Noul film “Cruella” produs de Disney este o adaptare live-action inspirată din celebra carte “101 Dalmaţieni”, care sondează povestea de origine a celebrei răufăcătoare.

Rolurile principale sunt jucate de Emma Stone și Emma Thompson, iar regia este semnată de Craig Gillespie.

Filmul “Cruella” este distribuit în România de Forum Film România și are premiera în cinematografe în data de 4 iunie 2021.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related