Parteneriat CEC Bank - Scala Assistance pentru achiziție rapidă de roviniete în aplicația CEC Bank Mobile Banking

Parteneriat CEC Bank - Scala Assistance pentru achiziție rapidă de roviniete în aplicația CEC Bank Mobile Banking

Începând din luna iunie, rovinietele pot fi achiziționate direct din aplicațiile de mobile și internet banking ale CEC Bank.. Rovinietele sunt emise prin intermediul Scala Assistance, partenerul CEC Bank în acest proiect. Astfel, utilizatorii au  acces la o modalitate rapidă și facilă pentru a achiziționa sau reînnoi rovinietele, fără a sta la ghișee și fără a completa date bancare.

Întregul proces de achiziție a rovinietei în aplicația de mobile banking a CEC Bank durează doar câteva minute, iar plata se realizează în mod automat din contul utilizatorului, fără a fi nevoie de introducerea altor date bancare. Rovinieta se emite automat în format electronic, fiind salvată în secțiunea dedicată din aplicație, care servește și ca arhivă pentru toate rovinietele emise în aplicație.

 

„Având în vedere contextul social în care ne aflăm, care deschide dorința de a călători după o perioadă lungă de restricții, dar în care se menține nevoia limitării expunerii sau alte contexte, este important să oferim publicului soluții cât mai la îndemână, facile și sigure, pentru achiziția documentelor de drum necesare - în acest caz, a rovinietelor. Integrarea cu aplicația de Mobile Banking a CEC Bank este un pas important în această direcție, care le permite posesorilor de vehicule să achiziționeze rovinieta obligatorie extrem de rapid , declară Radu Banzea, Director General Scala Assistance.

 

Ne bucurăm că am adăugat această nouă funcționalitate în platformele noastre de banking digital înainte de perioada concediilor. Fie că este vorba de roviniete pentru autoturisme sau pentru vehicule comerciale, de roviniete pe un an sau pe termene scurte – o săptămână, o lună sau 30 de zile-, am pus la dispoziția clienților o metodă de plată rapidă și sigură, ce poate fi accesată oricând și de oriunde”, declară Mugur Podaru, Director Operațiuni la Distanță în cadrul CEC Bank. 

 

Aplicația de mobile banking a CEC Bank oferă în prezent unele dintre cele mai avansate funcționalități din piață și are peste 120.000 de utilizatori, în creștere cu peste 100% în ultimul an.

Opțiunea de comandă a rovinietei în aplicație se alătură unei suite de funcționalități care mai cuprinde, printre altele integrare cu ghiseul.ro pentru vizualizarea și achitarea taxelor, impozitelor și amenzilor, Plăți instant și Alias Pay (plăți pe baza numărului de telefon) către destinatari cu conturi la bănci care au aderat la acest serviciu Transfond sau conectarea conturilor de la alte nouă bănci de top și instituții financiare, pentru vizualizarea soldului și a tranzacțiilor.

Aplicația de mobil CEC Bank Mobile Banking este disponibilă în Google Play și App Store. Opțiunea de achiziție a rovinietei este accesibilă și pe platforma web de internet banking a CEC Bank.

 

Scala Assistance a intrat pe piața de profil în anul 2007 când a adus, pentru prima dată în România, conceptul de vânzare online a vinietelor prin website-ul roviniete.ro. Deținută de fondul de investiții elvețian Obsidian AG, compania condusă de Radu Banzea este acum printre cei mai importanți jucători locali din piața de profil, în cei 14 ani de activitate tranzacționând milioane de plăți pentru clienții săi. În prezent, compania beneficiază de o prezență multinațională și investește continuu în dezvoltarea rețelei sale de vânzări retail și corporate și diversificarea gamei de servicii.

Scala Assistance SRL este autorizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR SA) pentru vânzarea de roviniete și de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF) pentru activitatea de distribuție asigurări. Astfel, alături de taxele de drum și pod, Scala Assistance S.R.L. a lansat pentru clienții proprii și serviciul de emitere electronică a polițelor de asigurare RCA, în format electronic.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related