Volkswagen îi prezintă pe cei patru copii care vor începe meciurile din cadrul UEFA EURO 2020 ce au loc la București

Volkswagen îi prezintă pe cei patru copii care vor începe meciurile din cadrul UEFA EURO 2020 ce au loc la București
  • Volkswagen, partenerul oficial de mobilitate al UEFA EURO 2020, îi prezintă pe cei 4 Official Match Ball Carriers care dau startul meciurilor UEFA EURO 2020, la București
  • Ei sunt: Theodor Vasile, parte din echipa de aur a României la robotică, micul fotbalist și olimpic la matematică Eric Nicolae Lixandru, Andreea Mitruș, pasionată de scrimă, și Nikol Varga, o tânără dansatoare cu un palmares impresionant de premii
  • Campania se desfășoară sub deviza 100% pasiune. 100% performanță. Pentru un viitor sustenabil., pentru a sublinia valorile care fac parte din ADN-ul brandului Volkswagen

Volkswagen, partenerul oficial de mobilitate al UEFA EURO 2020, susține performanța la cel mai înalt nivel și a decis să răsplătească patru copii talentați din România cu o experiență electrizantă în cadrul UEFA EURO 2020. Astfel, o lume întreagă îi va cunoaște pe copiii care sunt Official Match Ball Carriers și care vor intra pe teren pentru a aduce mingea oficială în cele patru meciuri din cadrul UEFA EURO 2020, ce au loc pe Arena Națională.

"După o așteptare de un an, UEFA EURO 2020 promite să scrie istorie. I-am invitat pe acești patru copii admirabili să trăiască o experiență unică, pentru că susținem performanța la cel mai înalt nivel și avem o preocupară constantă către sustenabilitate, la nivel de business, de echipe, de indivizi. Însă un viitor sustenabil nu este posibil fără tineri pasionați și implicați, care cred în visurile lor. Știm că noile generații au puterea și energia să schimbe lumea. Ne bucurăm să vă prezentăm poveștile acestor patru tineri care și-au păstrat energia, indiferent de condiții, și au decis să folosească 2020 pentru a se pregăti, pentru a se antrena mai departe și a-și construi drumul către visul lor. Prin toate demersurile pe care le facem, atât produse, cât și campanii și parteneriate, încercăm să atingem și să îndeplinim obiectivele și valorile care ne definesc și în care credem”, a precizat Bogdan Florea, Director marcă Volkswagen autoturisme.

Ei vor putea simți energia direct din teren și vor avea parte de multe surprize, de la întâlniri neașteptate, până la un echipament special pregătit pentru ei.

 

Cei 4 copii care inspiră prin talentul și performanțele atinse

Theodor Vasile, parte din echipa de aur a României la robotică, micul fotbalist și olimpic la matematică Eric Nicolae Lixandru, Andreea Mitruș, pasionată de scrimă, și Nikol Varga, o tânără dansatoare, sunt cei 4 copii talentați pe care Volkswagen i-a ales să se bucure de experiența UEFA EURO 2020, pentru a sublinia grija pentru un viitor sustenabil. În total, la nivel mondial, 51 de copii, cu vârste între 10 și 14 ani, au fost selectați pentru a reprezenta valorile brandului și a da startul celor 51 de meciuri din competiție.

 

Theodor Vasile, membru al AutoVortex, echipa națională de robotică câștigătoare a  premiului I și a medaliilor de aur la Campionatul Internațional de Robotică din Rusia, în aprilie 2021

La cei 13 ani ai săi, el este cel mai mic membru AutoVortex, echipa care a adus până acum, în România, 8 medalii de aur. De la 11 ani a început pasiunea lui Theodor pentru roboți și nu a durat mult să știe că visul lui cel mai mare este să aibă propria afacere cu roboți medicali. Este extrem de dedicat pasiunii sale, iar competițiile l-au ajutat enorm să rămână concentrat și să lucreze mânat de spiritul de echipă. E încurajat de familie, de mentori și de antrenori să își urmeze visurile și să-și dezvolte abilitățile. Experiența UEFA EURO 2020 îl entuziasmează atât de tare, încât e pregătit să ia câteva cursuri de germană ca să se pună la punct și să poată discuta cu jucătorii din Austria.

„Cel mai nou vis al meu e să construiesc un nanorobot care să vină de hac oricărui virus. Iar visul ăsta îmi dă o energie fantastică!”, a povestit el.

 

Eric Nicolae Lixandru, Campion la matematică BRIO challenge și membru al echipei de fotbal ProSport Academy

Și Eric Nicolae Lixandru are cu ce se mândri. A rezolvat perfect, în timp record, toate exercițiile de la competițiile la care a participat, de-a lungul anilor. Doar 10 minute i-au fost de ajuns lui Eric să rezolve teste pentru care erau alocate 90 de minute. Are 10 ani și e un mare pasionat de fotbal și medaliat la concursuri de matematică:

„Cea mai mare reușită a fost câștigarea olimpiadei BRIO, cea online, în martie. Au fost destul de ușurele problemele”, ne spune Eric, care caută încontinuu noi și noi provocări, care să-i țină mintea ocupată.

Este extrem de pasionat de matematică, însă visul lui cel mai mare este să ajungă fotbalist. De altfel, și practică acest sport de la 5 ani, are câte 3 antrenamente pe săptămână și un potențial mare de a face performanță.

„Fotbalul îmi place la fel de mult ca matematica. În ultimul an, fotbalul a cam stat pe bară. Dar acum avem EURO, suntem pe plus! Sper ca în 2024 să se califice și Naționala noastră. Oricum, în 2028 îi calific eu!”.

Eric a fost extrem de încântat să afle vestea că va fi parte din povestea UEFA EURO 2020:

„Ducem mingea la centrul terenului. Am fost super bucuros când am aflat că am fost ales”, spune Eric.

 

Andreea Mitruș, Vice-campioană națională la scrimă U9, în 2017

Are 12 ani și pasiunea ei este scrima. Nu și-ar fi imaginat niciodată că va ține o sabie în mână și că îi va plăcea atât de mult acest sport încât să atingă performanța. Pentru asta, efortul e colosal. Se antrenează zilnic, se dedică întru totul pasiunii ei și muncește enorm, cu perseverență și ambiție:

„Unele antrenamente sunt mai grele. Pe lângă antrenamentul de scrimă, există antrenamentul fizic pe care îl fac pe stadion, cu un preparator fizic și acela este cel mai greu”, spune Andreea.

E bucuroasă că a reluat antrenamentele și că au reînceput și competițiile de scrimă, pentru că-n pandemie a suferit destul de mult că nu a putut exersa. Visul ei este să câștige o medalie mondială sau chiar olimpică și să devină antrenoare de scrimă:

„Energia ți-o dă visul pentru care lupți”, ne spune ea.

E încântată de experiența UEFA EURO 2020, unde știe că va avea emoții:

„O să am emoții, dar nu se compară cu cele pe care le am în meciurile mele”, precizează sportiva.

 

Nikol Varga, dublă campioană mondială și de 4 ori campioană europeană la Dans Contemporan și Acrodance

Numeroase titluri naționale, europene și mondiale la dans contemporan, dans modern și balet. Ele o definesc pe talentata Nikol Varga care, la numai 11 ani, știe ce înseamnă arta spectacolului, performanța și perfecțiunea. Anul acesta, a ieșit pe locul al doilea la un concurs internațional organizat online, în care s-a întrecut cu 77 de participanți din 42 de țări. Toți membrii familiei sunt pasionați de sport, așa încât Nikol a găsit mereu susținere în a-și urma visul. Acum, îmbină dansul cu elemente spectaculoase de acrobație.

Visul micuței sportive este să ajungă pe cele mai mari scene ale lumii:

„Chiar și în cea mai grea izolare, visul tău e întotdeauna lângă tine. El îți dă energia să mergi mai departe, să te antrenezi, să te menții în formă, ba chiar să progresezi. Nu se poate fizic, se poate online. Nu se poate în echipă, se poate singură. Dar se poate! Pe marile scene ale lumii ajung doar cei care pot. Iar eu pot!”, spune Nikol.

 

Ca partener oficial de mobilitate al UEFA EURO 2020, Volkswagen își propune să aducă mai mult în atenția publicului valorile care stau la baza dezvoltării sale. Astfel, compania se dedică unui efort susținut și continuu pentru sustenabilitate în materie de business și dezvoltare, un proces care are la bază performanța susținută prin 100% pasiune și implicare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related