Catinvest investește 6 milioane de euro într-o nouă extindere a Electroputere Mall care vizează restaurante în aer liber și 5.500 de metri pătrați suplimentari de retail

Catinvest investește 6 milioane de euro într-o nouă extindere a Electroputere Mall care vizează restaurante în aer liber și 5.500 de metri pătrați suplimentari de retail

Catinvest a obținut autorizația de construcție necesară pentru a începe lucrările la o nouă extindere a Electroputere Mall. Începând din luna iulie, cu o investiție totală estimată la 6 milioane de euro, Catinvest va dezvolta o extindere a spațiului alocat restaurantelor în Electroputere Mall, adăugând 5 restaurante noi, dintre care 3 vor avea terase private în aer liber, o nouă terasă comună în aer liber care poate fi împărțită de clienții restaurantelor și o extindere suplimentară de 5.500 de metri pătrați a spațiului comercial.

 

„Zona de servire a mâncării a devenit un factor important de atractivitate pentru mall-uri. Cu această nouă investiție, Electroputere Mall va include o ofertă importantă de 25 de restaurante, dintre care 4 cu terase private și 21 având o terasă exterioară de 1.000 de metri pătrați cu vedere către spații verzi și o frumoasă biserică”, spune Jibril Semour, Manager General al Catinvest Eastern Europe.

 

De asemenea, extinderea de 5.500 de metri pătrați a suprafeței închiriabile, și ea inclusă în proiect, va permite noilor mărci de top să se alăture celor 187 de mărci deja prezente în Electroputere Parc.

Această nouă extindere nu este singurul proiect de dezvoltare pentru Electroputere Parc din această vară, întrucât o altă clădire de birouri și retail este aproape de finalizare. Cu această investiție de 39 de milioane de euro, Catinvest adaugă 9.000 de metri pătrați GLA de spații de retail și divertisment și 16.000 de metri pătrați GLA de birouri din clasa A.

 

„A doua etapă a proiectului de extindere a clădirii noastre cu utilizare mixtă de 25.000 de metri pătrați va fi finalizată în câteva săptămâni. Zona de retail a acestui proiect este deja închiriată în proporție de 92%. Prin urmare, este momentul perfect pentru a începe procesul de construcție a acestui nou proiect de extindere și este cu adevărat interesant să vezi spațiile comerciale și de birouri ale Electroputere Parc crescând în fiecare an”, spune Bertrand Catteau, Președintele Catinvest Group.

 

În total, Catinvest a asigurat finanțare în valoare de 58,5 milioane de euro pentru perioada 2021-2022, destinată extinderilor ulterioare ale Electroputere Parc și construirea de noi magazine, birouri și spații de co-working, precum și aparthoteluri, pe o suprafață totală de 46.000 de metri pătrați.

În aprilie, Catinvest a anunțat consolidarea centrului său comercial regional Electroputere Parc ca hub pentru echipamente sportive și a adus marca Hervis pentru prima dată la Craiova, ca parte din extinderea de 39 de milioane de euro finalizată anul acesta. Electroputere Parc este centrul comercial de referință din regiunea de sud-vest a României, cu peste 187 de mărci de top din retail, modă, produse alimentare, divertisment, toate într-un singur loc, pe o suprafață totală de 92.000 de metri pătrați.

Grupul imobiliar francez Catinvest, care deține și administrează Electroputere Parc, mai are în portofoliu și alte centre comerciale din România - galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon în București și Carrefour TOM în Constanța - precum și în Europa de Est - Auchan Savoya Park din Budapesta și Tesco Borska Pole din Plzen. Catinvest activează, totodată, pe piața rezidențială și comercială din Franța. În total, Catinvest deține și administrează peste 500.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related