Catinvest continuă extinderea Electroputere Parc și Electroputere Mall cu noi magazine, restaurante și un nou loc de joacă

Catinvest continuă extinderea Electroputere Parc și Electroputere Mall cu noi magazine, restaurante și un nou loc de joacă

În contextul deschiderii celei de-a doua faze a Electroputere Parc și a finalizării în curând a noilor extinderi ale Electroputere Mall, Catinvest anunță deschideri de noi magazine, oferind acces la peste 200 de mărci și consolidând poziția centrului comercial drept principala destinație de cumpărături din Oltenia.

Printre noile magazine și restaurante recent deschise se numără Dr. Max Hyper, Maxi Pet, Smik, Calzedonia, Bei bei, Dolce Rio, Mobexpert, Conacul Baciului, Intimissimi și Intimissimi Uomo, Cremeria Geolia, Lee Hoo și Pep & Pepper. În paralel, mărci deja prezente în centrul comercial, cum ar fi Sinsay, Noriel, Various Brands, Musette, LC Waikiki, Intersport, Kitchen Shop, Douglas, Coccodrillo, Benvenuti sau Deichmann, și-au confirmat încrederea în Electroputere Mall prin organizarea magazinelor lor pe suprafețe extinse.

Catinvest continuă să diversifice oferta de opțiuni din Electroputere Mall și în perioada următoare, cu noi magazine, ale unor branduri precum Buzz, Colin's, Kigili, Sportvision, Gorilla Gym, My Geisha, Gant, Candy Cat sau DM Drogerie Markt. De asemenea, va crește atractivitatea zonei de food court în următoarele săptămâni, odată cu deschiderea noilor restaurante Chopstix, Cartofiserie și Burger King. Și o nouă terasă în aer liber, de 1.000 de metri pătrați, urmează să fie inaugurată, oferind clienților celor 23 de restaurante care operează în Electroputere Mall peste 300 de locuri de relaxare în aer liber.

„Succesul Electroputere crește cu fiecare nouă deschidere. Cu peste 200 de magazine, clienții noștri găsesc la Electroputere o ofertă completă și cele mai bune branduri din domeniul modei, sportului, echipamentelor pentru casă, restaurantelor și divertismentului. Suntem recunoscători partenerilor noștri pentru încrederea acordată și ne asigurăm că o merităm investind continuu în extinderea și dezvoltarea acestei zone comerciale", a declarat Jibril Semour, director general al Catinvest Eastern Europe.

„De la achiziția sa din 2016, Catinvest a dublat dimensiunea Electroputere. Cu toate acestea, nu intenționăm să ne oprim aici, dimpotrivă. Suntem bucuroși să anunțăm începerea lucrărilor la EP Residence până în vară. EP Residence va aduce în zonă o ofertă complementară cu peste 60 de apartamente de lux în regim hotelier. Următoarea etapă, planificată pentru începutul lui 2023, este în curs de autorizare. Tot ce pot dezvălui acum este că va fi spectaculoasă și va aduce peste 45.000 de metri pătrați de spații suplimentare de retail și birouri în Electroputere", adaugă Bertrand Catteau, președintele grupului Catinvest.

Grupul francez de real estate Catinvest mai deține și administrează alte câteva centre comerciale din România - galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța - precum și din Europa de Est - Auchan Savoya Park din Budapesta și Tesco Borska Pole din Plzen. Catinvest activează, totodată, pe piața rezidențială și comercială din Franța. În total, Catinvest deține și administrează peste 525.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related