Plant an App participă la Challenge Accepted 2021: 20 de echipe concurează pentru a pune bazele României digitale

Plant an App participă la Challenge Accepted 2021: 20 de echipe concurează pentru a pune bazele României digitale

Plant an App anunță participarea la Challenge Accepted Paperhack. Evenimentul se va desfășura între 25 și 27 iunie și este organizat de Școala Informală de IT. Tematica din acest an este România digitală și cum poate țara noastră să ajungă în punctul în care să aibă o infrastructură digitalizată care să vină în întâmpinarea nevoilor cetățenilor.

Timp de trei zile, participanții la Challenge Accepted Paperhack vor coda pentru o Românie digitală. Evenimentul este organizat de Școala Informală de IT, care și-a făcut o misiune din a schimba vieți și comunități, iar în 2021 ajunge la a șaptea ediție. Plant an App se alătură inițiativei și susține demersul prin care digitalizarea să aibă o pondere mai mare în România.

Compania Plant an App este deja un jucător global în industria low-code și asigură soluții de transformare digitală pentru companii și organizații globale, printre care și Marina Statelor Unite ale Americii și Guvernul Bermuda.

Odată cu această ediție a Challenge Accepted Paperhack vor fi create, în maximum 48 de ore, prototipuri de aplicații funcționale pentru instituțiile publice. Sunt aduși împreună profesioniști ai unor prestigioase companii de IT, mentori cu o vastă experiență în cadrul Școlii informale de IT, dezvoltatori și arhitecți software, dar și cursanți și tineri antreprenori. Vor concura 20 de echipe, iar proiectul câștigător va beneficia de incubare și sprijin financiar în valoare de 10.000 euro.

 

„Pentru noi este o bucurie să participăm și să susținem acest demers. Am văzut cu toții, în ultimul an și jumătate, cât de importante sunt resursele și uneltele digitale în viețile noastre. România nu are decât de câștigat din pariul pentru digitalizare și suntem încrezători că prin talentele pe care le are țara putem reuși în acest demers. Din partea Plant an App pot spune că tehnologia pe care o propunem se adresează atât liderilor de transformare digitală din sectorul privat, cât și celor din sectorul public. Susținem ideea ca oricine poate programa”, a declarat Bogdan Lițescu, fondator Plant an App.

Plant an App este o platformă de dezvoltare low-code care ajută companii din întreaga lume să construiască software de business mai rapid și să își accelereze transformarea digitală. Abordarea Plant an App presupune ca timpul necesar pentru creare și lansarea soluțiilor software să fie mai mic.

Compania Plant an App a fost lansată în decembrie 2019, după asimilarea DNN Sharp, reunind într-o singură platformă componentele necesare pentru crearea rapidă și eficientă de soluții digitale. Astfel, oferă zeci de module ușor de configurat, de la API Builder până la eMail Marketing, cu câteva sute de de acțiuni built-in pe care le pot folosi companiile și dezvoltatorii.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related