BioWare deschide o nouă eră Star Wars: The Old Republic prin extensia Legacy of the Sith

BioWare deschide o nouă eră Star Wars: The Old Republic prin extensia Legacy of the Sith

Extensia semnificativă a Star Wars: The Old Republic celebrează cea de-a 10-a aniversare, oferind o nouă poveste, misiuni, actualizări ale personajelor și ale sistemului de luptă și multe altele.

Studioul BioWare dezvăluie Legacy of the Sith, următoarea extensie majoră a jocului Star Wars: The Old Republic, care celebrează împlinirea a 10 ani de la lansarea titlului și care marchează începutul unei noi perioade pentru MMORPG-ul apreciat deopotrivă de fani și critici. Legacy of the Sith continuă să se bazeze pe povestea dinamică Star Wars: The Old Republic, care îi va trimite pe jucători într-o campanie militară dedicată securizării unei planete pentru facțiunea lor, în timp ce descoperă planul trădătorului Sith Darth Malgus. Extensia jocului oferă, de asemenea, îmbunătățiri la nivelul experienței jucătorului printr-o nouă funcție – Combat Styles, care extinde opțiunile jucătorului și oferă numeroase îmbunătățiri. Fanii seriei Star Wars vor avea ocazia să redescopere povestea premiată a Star Wars: The Old Republic în Legacy of the Sith în sezonul de sărbători, pe PC prin SWTOR.com și Steam. Extensia marchează începutul celebrării celei de-a 10-a aniversări a jocului, care va avea loc pe tot parcursul anului 2022 și va oferi noutăți de conținut, evenimente, actualizări și multe altele.

Legacy of the Sith îi va conduce pe jucători într-o aventură până la capătul galaxiei, inclusiv pe planeta acvatică Manaan, în căutarea lui Darth Malgus. Actualizarea majoră va crește numărul maxim de niveluri disponibile jucătorilor cu 5, până la nivelul 80. Cele mai dificile provocări de până acum din Star Wars: Old Republic vor oferi, de asemenea, noi misiuni colaborative, precum o misiune tip Flashpoint pe planeta îndepărtată Elom, precum și una tip Operation în rămășițele unei stații de cercetare spațială.

Cea mai recentă extensie va introduce noua funcție Combat Styles, care amplifică experiența personalizată Star Wars în Star Wars: The Old Republic. Funcția Combat Styles va permite jucătorilor să aleagă în mod independent o narativă specifică unei anumite clase, pe care să o asocieze inclusiv cu seturi de abilități specifice unor personaje din clase diferite. Jucătorii vor beneficia de îmbunătățiri în procesul de creare a propriului personaj Star Wars printr-un sistem îmbunătățit de creare a personajelor. În plus, noutățile de personalizare și cosmetice și design-ul actualizat contribuie la îmbunătățirea experienței Star Wars: The Old Republic pentru toți jucătorii, noi sau împătimiți.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related