Trofeul Campionatului European de Volei își începe Turul în România

Trofeul Campionatului European de Volei își începe Turul în România

Unul dintre cele mai impozante trofee din sportul european a sosit în România! Cupa care va răsplăti câștigătoarea Campionatului European feminin de Volei organizat de țara noastră, împreună cu Bulgaria, Croația și Serbia, va putea fi văzută de toți suporterii acestui sport de la noi din țară în următoarele zile.

Trophy Tour începe la Cluj-Napoca, joi, 15 iulie. De la ora 19.30, la Casino în Parcul Central, toți iubitorii voleiului sunt așteptați să îl vadă sau să facă poze cu impozanta cupă. La eveniment va fi prezent întreg lotul naționalei feminine a României, care se află în cantonament chiar în orașul care în luna august va găzdui meciurile grupei D a Campionatului European.

Luni, 19 iulie, de la ora 12.00, va fi rândul iubitorilor voleiului din Blaj să aibă șansa de a face fotografii cu cel mai dorit trofeu din voleiul european. Cupa se va afla la Palatul Cultural, și nu doar ea, ci întreg lotul feminin al României!

Finalul acestui Trophy Tour va avea loc marți, 20 iulie, la București, acolo unde, de la ora 16.30, la Sun Plaza, echipa națională va prezenta impozantul trofeu și va fi disponibilă pentru fotografii și autografe.

Lucrat manual, trofeul EuroVolley cântărește aproape 10 kilograme, măsoară 74 cm și este placat cu aur de 24 karate. El este transmisibil și se acordă atât în întrecerea feminină, cât și cea masculină.

România face parte din Grupa D a Campionatului European feminin de Volei alături de formațiile Turciei, Țărilor de Jos, Ucrainei, Suediei și Finlandei. Meciurile se vor disputa la Cluj-Napoca, în sala BTarena în intervalul 18-25 august. Biletele pentru această competiție vor fi puse în vânzare în curând.

Organizator: Federația Română de Volei
Parteneri: Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Primăria Municipiului Blaj, Consiliul Județean Alba, CSM Volei Alba Blaj, Sun Plaza București.

 

Turneul feminin CEV EuroVolley 2021 se va desfășura în perioada 18 august – 4 septembrie 2021. România este una dintre cele patru țări gazdă, alături de Serbia, Croația și Bulgaria. Meciurile din țara noastră vor avea loc în Cluj-Napoca în perioada 18 – 25 august 2021.  

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related