Colecția Picnic Bitolia s-a lansat pe ritmurile muzicii. Damian & Brothers

Colecția Picnic Bitolia s-a lansat pe ritmurile muzicii. Damian & Brothers

Noua colecție  Picnic Bitolia a fost prezentată în cadrul unui eveniment exclusivist într-un mod inedit: sub forma unui picnic urban. Curtea Bitolia Gallery s-a transformat într-un univers plin de culoare și creativitate, în care invitații au putut descoperi creațiile vestimentare.

Tematica colecției  s-a regăsit și în conceptul evenimentului -  decorul, muzica și cateringul pus la dispoziție de Pizza Hut fiind potrivite pentru un picnic urban în centrul Bucureștiului. Artistul Damian Drăghici împreună cu Damian & Brothers au surprins audiența nu doar cu melodiile din repertoriu, ci și cu ritmurile și energia lor.

„Pentru această colecție am creat piese vestimentare versatile care respectă tendințele, fiind atenți la calitatea materialelor și finisajelor, precum  și a detaliilor care fac diferența. Ne adresăm celor care înțeleg ce înseamnă să te îmbraci stylish fără efort, piesele colecției se pot cu ușurință mixa, fiind gândite în așa fel încât să se potrivească în diverse combinații.”, a declarat Oana Livia Badea, owner Bitolia Gallery.

 

Colecția Picnic cuprinde diverse modele de rochii, tricouri, fuste, topuri și pantaloni scurți, realizate din materiale textile într-o cromatică   fresh, specifică verii. Colecția marchează lansarea cu numărul 25 a brandului, și este caracterizată de croieli lejere, perfecte pentru a fi purtate zi de zi, în momentele de relaxare.

„Ne-am dorit să avem un eveniment atipic și care să surprindă invitații. Am stabilit coordonatele evenimentului Bitolia având în minte trei direcții: memorabilitate, originalitate și eclectism. Cu ajutorul clientului am reușit să creăm o atmosferă de picnic generatoare de impresii unice.”, a adăugat Diana Iordăchioaia, Digital Brand Strategist, RAN Communication.

Noua colecție va fi disponibilă online și în magazinul Bitolia Gallery începând cu data de 26 iulie.

 

Înființată în decembrie 2019, Bitolia Gallery reprezintă mai mult decât un simplu brand de îmbrăcăminte, înseamnă o galerie de modă care înglobează produse premium și de lux diverse, pentru toate ocaziile și gusturile. De la ținute complete de zi cu zi, la outfituri elegante de seară, accesorii care să le îmbogățească vizual, cât și o colecție home & deco pentru cei pasionați de arta decorativă. Brandul oferă spre închiriere sau spre vânzare rochii şi bijuterii de lux lucrate manual, dar si colectii ready-to-wear, cu tematică inspirată de sezon, evenimente importante și stilul de viață activ al femeilor puternice și rafinate.

Noua colecție Picnic poate fi descoperită pe website și în showroom-ul din Piața Dorobanți, pe baza unei programări.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related