Entuziasm și bucurie la avanpremiera filmului  „Croazieră în junglă”, o aventură captivantă  și un omagiu adus croazierei clasice de la Disneyland

Entuziasm și bucurie la avanpremiera filmului  „Croazieră în junglă”, o aventură captivantă  și un omagiu adus croazierei clasice de la Disneyland

Fanii producțiilor Disney au răspuns invitației de a viziona în avanpremieră la IMAX Cinema City  filmul „Jungle Cruise / Croazieră în junglă”,   o aventură captivantă și distractivă, plină de neprevăzut în junglă amazoniană. Inspirat din celebra atracție cu același nume din clasicele parcuri de distracții, filmul  îi aduce pe marile ecrane pe Dwayne Johnson și Emily Blunt, în rolurile principale, într-o misiune pe viață și pe moarte pentru a găsi Arborele Vieții și a salva omenirea. 

“De la bun început am vrut să livrăm fiecare element din croaziera clasică și să îi aducem un omagiu lui Walt Disney, căruia îi purtăm un mare respect. Am lucrat îndeaproape cu mulți oameni talentați din echipa Disney pentru a reda fiecare detaliu memorabil și a-l integra în aventura aceasta epică. Asta face acest proiect cu totul special, mai ales că este o ocazie unică de a aduce un omagiu acestei părți din istoria Disneyland”, spune Dwayne Johnson care este și unul dintre producătorii filmului.

 

Din distribuția “Jungle Cruise / Croazieră în junglă” mai fac parte și Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons și Paul Giamatti. Regia este semnată de Jaume Collet-Serra.

 

„Filmul a fost senzațional și merită vizionat în sala IMAX care are cel mai mare ecran din țară”, a spus artistul Andrei Leonte

 

„Fain! O comedie plinã de aventurã, de văzut cu familia!  Experiența IMAX aduce un plus de adrenalină.”, Rareș Năstase, jurnalist. 

 

„Croazieră în junglă”, un film superb: acțiune, dragoste și replici savuroase care aduc zâmbetul pe buze! Merită văzut!”,  Simona Dragomir, jurnalistă.

 

„Aventură, actori extraordinari, decoruri spectaculoase! Filmul merită vizionat de toți cei care iubesc universul Disney. Croaziera în junglă este filmul verii”, Simona Țăranu, jurnalist.

 

„Dacă vă plac filmele Disney atunci mergeți la Croazieră în junglă! Dacă vă place Emily Blunt (care e superbă de fel și magnifică în acest rol care presupune multă acțiune), mergeți la Croazieră în junglă! Dacă vreți să îl vedeți pe The Rock într-un rol care împletește forța fizică cu umorul, blândețea și bunătatea, mergeți la Croazieră în junglă!Dacă vă plac poveștile cu legende, mituri și blesteme, mergeți la Croazieră în junglă!Dacă sunteți fani ai seriilor Pirații din Caraibe și Indiana Jones, mergeți la Croazieră în junglă! Dacă vă plac efectele speciale uluitoare, mergeți și vedeți Croazieră în junglă la IMAX, credeți-mă că merită!”, a spus la finalul vizionării bloggerul Alina Gheorghiescu.

 

SINOPSIS:

“Jungle Cruise / Croazieră în junglă” este o aventură epică a cărei acțiune este plasată la începutul secolului XX. Morocănosul și spiritualul căpitan Frank, care conduce o mică ambarcațiune fluvială, pleacă împreună cu Lily Houghton, om de știință, și cu fratele acesteia, într-o misiune în junglă pentru a găsi Arborele Vieții, despre care se crede că deține puteri vindecătoare și a rezolva misterul din spatele unui străvechi artefact. În tot acest timp, cei trei trebuie să lupte împotriva animalelor sălbatice și a unei expediții germane concurente.

 

Filmul are la bază una dintre atracțiile principale ale parcului tematic Disneyland, și anume, croaziera în junglă, lansată prima dată în anii ’50.

Filmul este regizat de Jaume Collet-Serra și îi are în rolurile cheie pe Dwayne Johnson și Emily Blunt.

“Jungle Cruise / Croazieră în junglă” este distribuit în România de Forum Film și are premiera în data de 30 iulie 2021 în formatele subtitrat, dublat, 3D, IMAX 3D.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related