Matinal ușureanu’, cu Vlad Craioveanu, la Digi FM. Ediție limitată!

Matinal ușureanu’, cu Vlad Craioveanu, la Digi FM. Ediție limitată!

Proaspăt intrat în echipa Digi FM, Vlad Craioveanu preia Matinalul Digi FM, din august până în toamnă. Timp de cinci săptămâni, în care Matinalii Digi FM vor fi în vacanță, realizatorul „bun după masă, dar și în drum spre casă” trece la ora de vară, pentru un program ușureanu, de vacanță.

Începând cu 2 august, Craioveanu „va trata” diminețile cu lejeritate, ca-n vreme de concedii, tocmai de aceea și ora de început a programului este 7:00, cu jumătate de oră mai târziu decât în restul anului. Mai devreme nu se poate, mai lejer nu există!

 

„Eu sunt un tip destul de relaxat. Dacă nu e vreun vulcan prin preajmă, nici că mă deranjez să fac valuri. Prefer marea calmă. Și asta o să aduc și pe frecvențele Digi FM. Un matinal ușureanu', ceva relaxant, de vară. Să nu ne încordăm, că face rău la ten. Să ne relaxăm împreună, ca într-un mult așteptat concediu. Uite, chiar așa. Îți faci concediul cu mine, la radio", le transmite Vlad Craioveanu, ascultătorilor Digi FM.

De luni până vineri, de la 7:00 la 10:00, Vlad Craioveanu face un matinal ușureanu. În ultima lună de vară și în primele zile de toamnă ascultătorii au muzică, știri și un vibe de vacanță, doar la Digi FM. Ca să știi.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related