PeliPartners a asistat Adventum în achiziția Hermes Business Campus de la Atenor

PeliPartners a asistat Adventum în achiziția Hermes Business Campus de la Atenor
Francisc Peli, Managing Partner/ Alexandra Ioniță, Senior Associate

PeliPartners a asistat Adventum Quartum, un fond de investiții maltez, parte din grupul Adventum, în achiziționarea complexului de birouri Hermes Business Campus de la grupul Atenor. Această achiziție este cea mai mare tranzacție din sectorul imobiliar din 2021 și marchează intrarea grupului Adventum pe piața din România.

Implicarea PeliPartners a inclus efectuarea analizei de due diligence și structurarea preliminară a tranzacției, asistență pe parcursul negocierii documentelor tranzacției, precum și obținerea aprobării Consiliului Concurenței și a acordului băncilor finanțatoare cu privire la schimbarea controlului la nivelul societății de proiect care deține Hermes Business Campus.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de către Francisc Peli (Managing Partner) și Alexandra Ioniță (Senior Associate) și a inclus pe: Oana Bucșa (Senior Associate), pe aspecte de concurență, Delia Lepădatu (Associate), pe aspecte de finanțare, și pe Antonia Nica, Sandra Gheorghe, Adelina Iordache și Delia Catrina – avocați asociați, pe aspecte tranzacționale.

 

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa cumulează o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar.   

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related