PeliPartners a asistat Adventum Group în cea mai mare tranzacție de prelungire a unui contract de închiriere din ultimul deceniu

PeliPartners a asistat Adventum Group în cea mai mare tranzacție de prelungire a unui contract de închiriere din ultimul deceniu

PeliPartners a asistat Adventum Group în semnarea prelungirii termenului contractului de închiriere încheiat cu Genpact România, chiriașul-ancoră din Hermes Business Campus, un complex de birouri situat în partea de nord a Bucureștiului, cu o suprafață totală de aproximativ 74.500 mp. În prezent, aproximativ 39% din complex este închiriat către Genpact România.

Tranzacția este rezultatul unui efort de colaborare care s-a desfășurat pe durata unui un an și este o realizare marcantă pentru industrie.

„Această tranzacție este un semn de stabilitate, încredere și angajament pe termen lung față de piață. Mediul office este o componentă esențială a vieții noastre profesionale de zi cu zi și - în pofida provocărilor din ultimii ani – este aici pentru a rămâne”, a declarat Francisc Peli, Managing Partner la PeliPartners.

Echipa a fost condusă de Alexandra Ioniță, Managing Associate, care a asistat clientul în toate aspectele juridice privind prelungirea termenului contractual.

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante proiecte și tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related