Exact ca o piersică. Bun venit noului Nokia G22 So Peach de la HMD

Exact ca o piersică. Bun venit noului Nokia G22 So Peach de la HMD

Un accesoriu chic în nuanța So Peach, un smartphone premiat, ce aduce înapoi magia DIY-ului.

Nokia G22 a fost una dintre cele mai importante invenții ale anului 2023 (conform celor de la Time Magazine). Și acum e disponibil în culoarea anului 2024, Peach, la prețul de 799 RON.

Pe măsură ce tinerii din generația Z devin din ce în ce mai interesați de reparațiile făcute acasă, cunoscute ca trendul FYI (fix-it-yourself), noul val de telefoane 4G si 5G pe care le poți repara singur le-a stârnit interesul multor utilizatori. De fapt, în 2023, unul din patru telefoane vândute în Europa au fost reparabile, ceea ce arată o schimbare semnificativă a obiceiurilor de consum.

„Este un telefon accesibil ca preț, sare în ochi ca design, are o cameră de calitate și îl poți și depana acasă. Apreciatul model Nokia G22 iese în evidență datorită multor inovații care au inspirat evoluția afacerii noastre și este un indiciu foarte bun pentru ceea ce avem în pregătire la Human Mobile Devices pentru 2024”, spune Lars Silberbauer, CMO HMD (Human Mobile Devices).     

„Suntem extrem de încântați că eforturile noastre de a produce telefoane ce pot fi reparate acasă, care sunt accesibile și pentru toate buzunarele, sunt recunoscute de către consumatori, și chiar de către Time Magazine. Strategia câștigătoare este mereu crearea unor produse care acoperă nevoile utilizatorilor noștri. Dacă dați scroll prin orice feed acum, veți observa că această culoare Peach este trending – de la cum să porți nuanța aceasta, la cum să creezi culoarea Peach, sau cum poți să te alături trendului cu un smartphone la un preț accesibil, elegant și reparabil. Un telefon bun nu ar trebui să fie în detrimentul planetei sau să-ți golească buzunarul”, a declarat Raun Forsyth, VP of Design la HMD.

Iată cinci dintre lucrurile care scot în evidență Nokia G22 So Peach:

1. Bateria supremă

Capacitatea: bateria ține aproximativ trei zile între încărcări.
Durabilitate: își menține peste 80% din capacitatea originală după 800 de cicluri de încărcare complete.
Caracteristică bonus: bateria ajunge la finalul ciclului de viață. Este normal. Dar în cazul Nokia G22, bateria poate fi schimbată imediat cu una nouă și aventurile pot continua.

2. Mai multă viață pentru muzica ta

Experiența: sistemul de redare OZO oferă mai multă claritate și un bas îmbunătățit pentru muzică.
Boost audio: această funcție permite creșterea substanțială a volumului. Și când vrei să asculți muzică în tihnă, poți conecta atât căști wireless, cât și cu fir.

3. Pentru momentele de bucurie ce merită imortalizate

Puterea camerei: camera principală, cu cei 50 MP ai săi, are un raport preț-calitate excelent.
Versatilitatea: are o mulțime de moduri de fotografiere, mereu pregătită să captureze cele mai frumoase momente ale zile. Și când ziua se încheie, modul de noapte preia ștafeta.

4. Excelență în design

Chic, dar accesibil: nu doar că arată bine, dar este și prietenos cu bugetul.
Repară-l singur: subțire și elegant, dar este mai mult decât pare la suprafață. Cu funcția de reparare QuickFix, poți înlocui bateria, ecranul și portul de încărcare de unul singur3. Acest design DIY a fost inclus pe lista celor mai bune invenții din 2023 a publicației Time Magazine.

5. Garanție extinsă

Valoare adăugată: Nokia G22 vine cu o garanție standard pe 3 ani. O garanție extinsă înseamnă și o liniște extinsă.

Nokia G22 a fost primul telefon reparabil produs de HMD, urmat de G42 5G. Cele două dispozitive reprezintă eforturile companiei de a integra reparabilitatea în telefoane accesibile ca preț, dar care pot excela și la capitolul design.

Nokia G22 So Peach urmează să fie disponibil și în România.

Cu sediul central în Espoo, Finlanda, HMD Global Oy („HMD”) este cel mai mare producător european de dispozitive mobile, lider în domeniul sustenabilității cu dispozitivele lor reparabile și prima alegere în materie de detoxifiere digitală.  Pasiunea celor de la HMD este să creeze valoare pentru oameni, parteneri și planetă. 

În curând, vă puteți aștepta să vedeți un nou portofoliu de dispozitive mobile marca HMD, precum și dispozitive mobile Nokia și colaborări cu noi parteneri interesanți.

TM și © HMD 2024 Global. Toate drepturile rezervate. HMD Global Oy este licențiată pentru a produce telefoanele și tablete Nokia.
Nokia este o marcă înregistrata a Nokia Corporation.
OZO este o marcă înregistrată a Nokia Technologies Oy.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related