Floria.ro: Trandafirii, florile preferate ale Mariilor. Criteriul principal în alegerea buchetului-cadou: cromatica

Floria.ro: Trandafirii, florile preferate ale Mariilor. Criteriul principal în alegerea buchetului-cadou: cromatica

Cele mai multe buchete de flori primite de cele care își aniversează onomastica de Sfânta Maria conțin trandafiri, arată datele Floria.ro, cea mai mare florărie online din România. Numărul trandafirilor comandați pentru 15 august este de trei ori mai mare decât al altor flori, însă românii aleg să ducă în dar buchete care conțin și alstroemeria, hortensii, irisi, cale, orhidee sau lisianthus, aflate și ele în topul preferințelor.

Peste 1,8 milioane de români poartă numele de Maria sau derivate ale acestuia și cu toții își serbează ziua onomastică pe 15 august. Ca în fiecare an, florăria online Floria.ro a pregătit o colecție de buchete de flori speciale pentru sărbătoriții acestei zile.

Linia cromatică este una pastelată, simplă, dominată de tonuri de galben pal, alb, verde, roz și cu accente de portocaliu și lila. Florile alese merg pe simbolistica delicată atribuită acestei sărbători: trandafiri și minirosa, hortensii, alstroemeria, lisianthus, frezii, cale sau orhidee.

"Cei mai mulți clienți – mai mult de două treimi – aleg buchetele de flori în funcție de cromatică, procent confirmat și de un sondaj recent, care arată că românii apreciază aspectul general al buchetului, dar și prezența unor elemente spectaculoase, cum ar fi anumite flori exotice sau elemente decorative", a declarat Marina Popescu, director general Floria.ro.

 

Anul acesta, comenzile pentru Sfânta Maria au început să fie plasate din primele zile ale lunii august, iar istoricul din anii trecuți arată că procentul cel mai ridicat de comenzi pentru aceste zi vine din București și marile orașe din sudul țării, în timp ce, tradițional, centrul și nordul țării obișnuiește să trimită flori pe 8 septembrie, când românii sărbătoresc din nou Sfânta Maria.

Colecția de Sfânta Maria Floria.ro cuprinde peste 20 de aranjamente, cu prețuri ce pornesc de la 185 lei. Întreaga colecție este disponibilă aici, iar acestea sunt livrate în maxim 2 ore de la confirmarea comenzii, în întreaga țară.

 

Floria.ro a aniversat în luna iulie 11 ani de online. În cei 11 ani de activitate, a devenit furnizorul preferat pentru sute de mii de români, asigurând un serviciu de livrare rapid, în 2 ore de la confirmarea comenzii, în toată țara.

Din mai 2015 Floria este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente, iar în luna mai 2019 a fost floristul oficial al vizitei papale în România.

Floria.ro a primit de șase ori titlul de Floraria Online a Anului, în cadrul Galei Premiilor de e-Commerce, iar de două ori titlul ''Cea mai bună florarie online și cel mai bun magazin online din România.

Floria.ro livrează gratuit în peste 100 de orașe din țară, în două ore de la confirmarea comenzii. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related