Ediție specială Digipedia Știință: povestea laserului de la Măgurele, cu acad. Nicolae Zamfir

Ediție specială Digipedia Știință: povestea laserului de la Măgurele, cu acad. Nicolae Zamfir

Digi World va difuza vineri, 20 august, de la ora 21:00, o ediție specială a emisiunii Digipedia Știință: povestea laserului de la Măgurele, unul dintre cele mai importante și costisitoare proiecte științifice implementate vreodată în România.

După ce în anul 2015 Digi World a dedicat laserului de la Măgurele documentarul Frontierele Luminii, în 2021, la mai bine de cinci ani distanță, gazda emisiunii Digipedia Știință, jurnalistul și matematicianul Alexandru Mironov, discută față în față cu cel care a pus bazele acestui proiect unic în România: academicianul Nicolae Zamfir, fost director al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară Horia Hulubei (IFIN-HH).

Alexandru Mironov și Nicolae Zamfir vor aduce în atenția telespectarorilor Digi World controversele care au apărut în jurul proiectului, domeniile de cercetare în care poate fi folosită tehnologia laserului de la Măgurele, dar și modul de funcționare și starea actuală a acestuia.

Din 2012, în fiecare vineri seară, de la ora 21:00, Digipedia Știință este singura emisiune din România care aduce telespectatorilor săptămânal cele mai noi subiecte din domeniul științei și al tehnologiei, acestea fiind dezbătute alături de invitați de renume. Totodată, aceasta este și cea mai longevivă emisiune a canalului Digi World.           

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related