Spiritul #livemas ajunge în Bacău, odată cu inaugurarea restaurantului Taco Bell din Arena Mall

Spiritul #livemas ajunge în Bacău, odată cu inaugurarea restaurantului Taco Bell din Arena Mall

Prin inaugurarea primului restaurant Taco Bell din Bacău, brandul marchează 13 locații la nivel național, după aproape 4 ani de la lansarea pe piața din România. Restaurantul este situat în zona de food court a centrului comercial  Arena Mall (Strada Ștefan cel Mare nr. 28) – un important punct de tranzit, astfel fiind reconfirmat obiectivul businessului de expansiune la nivel național – și are o suprafață de aproximativ 100 mp.

Bacău devine astfel cel de-al nouălea oraș cu spirit #livemas, alături de București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Constanța, Brașov și Iași.

În ziua deschiderii, fanii vor avea parte de o serie de surprize inedite și oferte dedicate, în stilul caracteristic al brandului. O echipă formată din 24 de #tacoprofessionals este pregatită să servească renumitele #tacogoodies de inspirație mexicană, precum: Crunchwrap Supreme, Crispy Chicken Taco, Chalupa Supreme, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Nachos Supreme sau Churros.

 

„Taco Bell este un brand care le oferă clienților produse cu gust unic și experiențe deosebite, în stilul #livemas, iar acest lucru a creat, în timp, deschidere pe piața din România și o cerere tot mare din partea consumatorilor. Astăzi ajungem și în Bacău, din dorința de a aduce brandul mai aproape de fanii fideli, și, fără să oferim mai multe detalii momentan, promitem că este doar prima dintr-o serie de surprize pe care le pregătim în următoarea perioadă”, a spus Costică Mișaca, Director General Taco Bell România.

 

În prezent, restaurantul Taco Bell Arena Bacău funcționează zilnic, în intervalul orar 10 – 22, fiind  deschis atât pentru servirea în incintă, cu respectarea distanțării regulamentare, cât și pentru takeaway.

De asemenea, clienții au la dispoziție serviciul Comandă și Ridică, accesând taco-bell.ro, prin care pot comanda produsele preferate de oriunde doresc, iar ulterior să le preia personal de la cel mai apropiat restaurant. Pentru livrarea la domiciliu, brandul a încheiat parteneriate locale cu mai mulți colaboratori specializați, respectiv: foodpanda, Glovo și Tazz.

Începând cu 1 septembrie, în toate restaurantele Taco Bell, salariile oferite pentru postul de Crew member au fost majorate ajungând la un venit net de 2.500 de lei după luna a treia de colaborare. Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare. 

Sănătatea angajaților și clienților a fost și va rămâne o prioritate la Taco Bell. De aceea, în contextul actual, au fost implementate măsuri suplimentare de siguranță în toate restaurantele  din țară, precum igienizarea spațiilor de lucru și a zonelor frecventate de clienți, respectarea cu strictețe a procedurilor de spălare și igienizare a mâinilor, purtarea măștii de protecție și delimitarea zonelor astfel încât să fie respectată distanțarea socială. Suplimentar, la casele de marcat au fost amplasate panouri de protecție transparente și recipiente cu dezinfectant. Pentru a minimiza contactul dintre clienți și personal, este încurajată plata cu cardul contactless.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related