Noul set LEGO® Super Mario 64™? Block se alătură universului LEGO® Super Mario™

Noul set LEGO® Super Mario 64™? Block se alătură universului LEGO® Super Mario™

Grupul LEGO îi ajută pe fani să redescopere magia Super Mario 64™ cu noul set dedicat LEGO® Super Mario 64™ ? Block.
Cubul cu simbolul ? poate fi deschis pentru a descoperi niveluri micro, precum Castelul lui Peach, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain și Lethal Lava Trouble precum și alte câteva microfigurine.

Grupul LEGO a anunțat astăzi LEGO Super Mario 64 ? Block, un nou set încărcat de nostalgia jocului video 3D al Nintendo, care îi traspune pe fani într-o incursiune plină de amintiri. La 25 de ani de la lansarea inițială a jocului emblematic Super Mario 64, setul ? Block include un cub cu simbolul “?”, construit din cărămizi, care poate fi deschis pentru a găsi patru niveluri celebre ale jocului: Peach’s Castle, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain și Lethal Lava Trouble.

Cu o combinație unică de momente nostalgice din joc, opțiuni creative și funcționalități surprinzătoare, setul ? Block este un mod unic prin care fanii pot redescoperi magia Super Mario 64.

Introducerea ? Block este cea mai recentă iterație în cadrul parteneriatului dintre Grupul LEGO și Nintendo®, care a inspirat un nou mod de joacă cu piesele LEGO. Universul LEGO Super Mario a fost lansat anul trecut, prin Setul de Bază cu figurina interactivă  LEGO® Mario™, pe care fanii o pot folosi pentru a colecționa monede digitale și pentru a interacționa instantaneu, prin intermediul ecranelor LED și al difuzoarelor. De asemenea în acest an, Grupul LEGO a lansat Setul de Bază Aventurile lui Luigi, set care încurajează socializarea în timpul jocului, întrucât cele două personaje pot interacționa și colabora pentru a colecta cât mai multe monede. Universul LEGO Super Mario include și o serie de Seturi de Extindere și Costume de Puteri, care le permit micilor constructori să extindă, reconstruiască și să creeze niveluri unice în moduri interactive, pentru cât mai multă distracție.

Pe lângă nivelurile din jocul Super Mario 64, noul set cuprinde și microfigurine ale personajelor emblematice ca Mario și Prințesa Peach. Pentru mai multă interactivitate, fanii pot adăuga și figurinele LEGO Mario sau LEGO Luigi, care dispun de muzică și sunete specifice jocului, și pot căuta Piesele-Surpriză care dezvăluie reacții ascunse ale figurinelor. Mai multe indicii cu privire la Piesele Surpriză pot fi găsite în Instrucțiunile de Construire.

 

„Știm cât de mult au apreciat fanii Super Mario experiența LEGO Super Mario și am vrut să introducem și mai multe elemente ale jocului original, pentru o experiență cât mai autentică Super Mario 64. E dificil să ne imaginăm universul Super Mario fără nivelurile emblematice ale clasicului joc, pline de secrete și descoperiri. Cu acest nou set extraordinar elevăm experiența de joc LEGO Super Mario, prin elementul de nostalgie dedicat fanilor Super Mario 64 și prin expunerea aceste niveluri minunate unei audiențe cu totul nouă de fani Super Mario.”, a declarat Pablo Gonzalez, Senior Designer în cadrul Grupului LEGO.

 

Noul set LEGO Super Mario 64 ? Block anunțat astăzi curpinde:

  • Cubul ? construit din cărămizi, cu 2.064 piese.
  • Microfigurinele LEGO® Super Mario™: Mario, Princess Peach, și King Bob-omb, Chain Chomp, Big Bully, Mr. I, Lakitu, pinguinul, baby pinguin și altele.
  • Patru versiuni construibile amănunțite ale nivelurilor Super Mario 64: Peach’s Castle, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain și Lethal Lava Trouble.

Noul set LEGO Super Mario 64 ? Block va fi disponibil în magazinele de retail LEGO și pe LEGO.com începând cu 1 octombrie 2021 la prețul recomandat de 849,99 RON.

Misiunea Grupului LEGO este de a inspira și dezvolta constructorii de mâine, prin joacă și învățare creativă. LEGO System in Play, ce are la bază cărămizile LEGO®, le permite copiilor și fanilor de orice vârstă,  să construiască și să reconstruiască orice își pot imagina. Grupul LEGO® a fost fondat în Billund, Danemarca în 1932 de Ole Kirk Kristiansen. Numele este derivat din două cuvinte daneze, LEg GOdt, cu semnificația „Joacă bine”. Astăzi, Grupul LEGO continuă să fie o companie de familie, cu sediul central în Billund. Produsele LEGO sunt comercializate în peste 130 de țări din întreaga lume. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related