Flavours a pregătit 6.000 de meniuri creative pentru echipa și artiștii UNTOLD

Flavours a pregătit 6.000 de meniuri creative pentru echipa și artiștii UNTOLD

Flavours a asigurat și anul acesta porția delicioasă de energie culinară pentru artiștii și echipa UNTOLD, cel mai mare festival de muzică din România. Ca parte din strategia de dezvoltare anunțată la începutul acestui an, grupul Flavours continuă colaborarea cu evenimente de anvergură din România, UNTOLD fiind deja un partener constant. 2021 este al treilea an în care grupul Flavours, prin divizia din Cluj-Napoca, a asigurat cateringul pentru echipa și artiștii prezenți la UNTOLD, printre care nume precum Paul Van Dyk, Afrojack, David Guetta, The Script, Steve Aoki, Martin Garrix, Ofenbach sau Lost Frequencies.

Acest proiect de anvergură a necesitat 3 luni de pregătire din partea Flavours, pentru o organizare minuțioasă a evenimentului din punct de vedere culinar. În total, pentru cele 530 de persoane din rândul artiștilor și peste 600 de membri ai staffului UNTOLD, echipa formată din 10 bucătari a pregătit 6.000 de meniuri, echivalentul a 7,5 tone de mâncare finită, din 11 tone de materie primă. Dat fiind specificul și nevoia de energie a echipei, masa a fost livrată zilnic, timp de o lună, și a constat în preparate tip street food, sub semnătura Stradale. Toate preparatele au fost create conform viziunii și valorilor grupului Flavours: cu ingrediente naturale, de sezon, fără aditivi sau potențiatori de gust.

Credit foto: Răvan Chirilă

„Desfășurarea de forțe din partea noastră a fost pe măsura festivalului. Am gândit meniuri nu doar super gustoase, ci și menite să asigure energie și să fie suficient de hrănitoare pentru cei din echipa de producție și implementare”, a declarat Chef Foa, coordonator al echipei Flavours și Stradale și artizanul meniului. „Într-un astfel de eveniment, consumul de energie este fabulos, iar mâncarea înseamnă combustibil. Tocmai de aceea, pentru noi a fost o provocare interesantă să concepem preparatele perfecte pentru nevoile lor.”

Sarmale și salată de vinete, printre preferatele artiștilor internaționali

Experiența senzorială completă pe care echipa Flavours și-a propus să o ofere a fost o reușită, după cum au demonstrat-o chiar preferințele artiștilor. Meniul pentru cele 4 zile a fost construit ținând cont de preferințele din anii anteriori, cu dorința de a pune în evidență bucătăria tradițională, cu mici completări din cea internațională. Cele mai apreciate preparate din meniu au fost sarmalele, Slow Cooked Pork Leg, Butter Chicken și salata de vinete, dar și gulaș și saramură de păstrăv. Pentru desert, vedetele au fost plăcinta cu brânză, ciocolata de casă pe blat pufos și brownie.

Credit foto: untold.com

„Preparatele create de noi sunt întotdeauna însoțite de un design spectaculos, gândit în cel mai mic detaliu pentru a crea un tablou complet – aspect, gust, aromă.  După ce la ediția anterioară am creat bufetul dintr-un perete transparent, pentru a duce spectacolul și în zona de servire a mesei, anul acesta ne-am dorit să aducem un colț de natură în mijlocul orașului, creat de echipa UNTOLD. Astfel, camera din zona dedicată artiștilor a fost umplută de flori, iar fiecare preparat din meniu a fost montat în jurul unei plante”, explică Chef Foa.

„Parteneriatul cu UNTOLD ne onorează și ne motivează să fim mai buni în fiecare an. Faptul că gândim deja de câțiva ani meniuri pentru unii dintre cei mai mari artiști din lume este dovada că facem foarte bine ceea ce facem. Chiar și după această perioadă complicată pentru industria de evenimente și HoReCa, Flavours reușește să continue strategia de business prin dezvoltarea proiectelor existente și implementarea altora noi. Ne-am obișnuit clienții cu elemente de noutate, iar experiențele internaționale, fie că vorbim despre colaborările cu experți din alte țări, fie de parteneriate precum cel cu UNTOLD sunt cele care ne determină să fim mereu inovatori”, a declarat Constantin Covaliu, Managing Partner Flavours West.

Expertiza vastă a echipei Flavours este un factor important în succesul coordonării unor proiecte de anvergură, precum festivaluri cu mii de meniuri, abordate cu creativitate și profesionalism. Cei aproape 20 de ani de experiență în segmentul de catering sunt completați de talentul și pasiunea ce definesc echipa coordonată de Chef Foa, pentru ca rezultatul să fie întotdeauna spectaculos.

Flavours a luat naștere în 2002, ca o companie de catering care livra mâncare cum nu se mai găsea în România, sub semnătura lui Chef Foa. Și pentru că fiecare livrare era un eveniment în sine și niciun meniu nu semăna cu un altul, s-a dezvoltat firesc și divizia de evenimente tailor-made. Astfel, Flavours a început să livreze o experiență 360 pentru toate simțurile. Flavours are divizii în București și Cluj, iar livrările se pot face în toată țara.

Din dorința de a ajunge la cât mai mulți români și a le îmbunătăți experiența prânzului, în 2015 a apărut Stradale și, pentru prima oară, prânzul dintr-o clădire de birouri, școală sau instituție publică venea cu o experiență completă – calitate superioară a ingredientelor, gust memorabil, set-up-ul unui restaurant de seară și atmosfera unui festival de mâncare. Stradale numără în prezent 16 restaurante deschise și este prezent în clădirile de birouri tip A, în București și Cluj, în școli private, dar și în instituții, precum Ambasada SUA.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related