Glovo continuă expansiunea Glovo Express și deschide 11 noi Micro Fulfillment Centers în țară

Glovo continuă expansiunea Glovo Express și deschide 11 noi Micro Fulfillment Centers în țară
  • Glovo continuă planul de extindere a diviziei de Q-Commerce și deschide alte 11 noi Micro Fulfillment Centers în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara
  • Cu Glovo Express, utilizatorii vor avea posibilitatea de a comanda direct din aplicație până la 2.500 de produse
  • Programul de funcționare al Glovo Express va fi de la 09:00 la 02:00, de luni până duminică

Glovo, unul dintre cei mai importanți jucători din lume pe zona de livrare din mai multe categorii, deschide 11 noi Micro Fulfillment Centers (MFC) în România, dintre care cinci în București, două în Brașov, două în Cluj-Napoca, unul în Iași și unul în Timișoara. Până la finalul lui 2021, Glovo plănuiește să mai deschidă încă trei unități care vor asigura livrarea express pentru mai multe categorii de produse, în București și Constanța.

Prin Glovo Express, utilizatorii au posibilitatea de a comanda direct din aplicație până la 2.500 de  produse, precum: legume, fructe, produse congelate, de băcănie, de brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, lactate, dar și produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie, iar timpul de livrare va fi express.

Programul de funcționare al Glovo Express va fi de luni până duminică, în intervalul orar 09:00 - 02:00. Până la finalul lui 2021, Glovo plănuiește să atingă un număr de 15 unități MFC în toată țara care vor asigura livrarea express pentru mai multe categorii de produse, în peste șase orașe din țară.

“Încă de la începutul lansării diviziei de Q-Commerce ne-am dorit să fim aproape de utilizatorii noștri cu o varietate de produse de larg consum livrate imediat sau chiar în aceeași zi. Ne bucurăm că astăzi suntem mai aproape de consumatorii noștri prin cele 11 noi magazine Glovo Express lansate în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.”, a declarat Ramona Tulbure, Head of Q-Commerce România.

Un Micro Fulfillment Center este un spațiu comercial special gândit pentru a oferi produse de larg consum și nu numai exclusiv prin servicii de livrare rapidă, zilnic, tot timpul anului.

Glovo este o aplicație de livrare din mai multe categorii și una dintre cele mai importante platforme de livrare din lume. Fondată în Barcelona, în 2015, compania operează în Europa de Sud-Vest, Europa de Est și Africa Subsahariană. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot cumpăra, colecta și trimite oricând orice produs în orașul lor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related