TOPGEL a donat 15.000 de euro pentru secția de Cardiologie de la Spitalul Filantropia Craiova

TOPGEL a donat 15.000 de euro pentru secția de Cardiologie de la Spitalul Filantropia Craiova

TOPGEL, cel mai mare producător român de înghețată, a făcut o donație în valoare de 15.000 de euro către Spitalul Municipal Filantropia, din Craiova. Cu ajutorul Asociației Anya, au fost dăruite echipei medicale un electrocardiograf Philips, un monitor de funcții vitale și un holter ECG Labtech, echipament care va îmbunătăți serviciile medicale oferite.

Complicațiile cardiovasculare se numără printre principalele cauze de mortalitate din România, cea mai întâlnită afecțiune a inimii fiind hipertensiunea arterială. Prin răspunsul companiei la apelul făcut de medicii din cadrul secției de Cardiologie de la Spitalul din Craiova, TOPGEL a ajutat mii de oameni să aibă parte de îngrijiri la cele mai înalte standarde.

 

„Aceste aparate primite erau absolut necesare și îi mulțumim foarte mult echipei TOPGEL pentru acest gest salvator de vieți. Un astfel de sprijin contează foarte mult pentru o echipă medicală pasionată, bine pregătită, care vrea și poate să ofere mai mult comunității.

Avem în spital și un laborator medical foarte bun și aparat de radiologie, astfel că putem oferi pacienților servicii medicale de calitate”, afirmă dr. Cristina Florescu, medic primar cardiolog și șefa secției de Cardiologie de la Spitalul Filantropia Craiova.

TOPGEL răspunde din nou nevoilor sistemului medical din România

„Atât în perioada pandemiei, cât și acum, ni s-a părut deosebit de important să ne aliniem forțele cu sistemul medical din România, ba chiar să-I ajutăm să ofere tuturor șanse egale la viață prin echipamente și servicii de înaltă calitate.

Valorile comune cu publicul nostru și atenția acordată nevoilor sale sunt cele care ne aduc mai aproape de comunitatea TOPGEL, care ne-a rămas alături în cei 27 de ani de activitate.

Ne bucurăm că am putut fi un sprijin pentru Spitalul Municipal Filantropia și să redirecționăm astfel o parte din aprecierea și susținerea publicului nostru către cadrele medicale care își dedică viața în scopul diagnosticării, monitorizării și tratării pacienților de boli cardiovasculare din Craiova, respectiv România.”, spune Bianca Popa, Director de Marketing TOPGEL.

Clinica de Cardiologie a Spitalului Municipal Filantropica din Craiova funcționează într-un spațiu nou, unde pacienții au parte de condiții hoteliere moderne.

TOPGEL este cel mai mare producător român de înghețată și se află în top 3 jucători de pe piața de înghețată din România.

Cu o istorie de 27 de ani, TOPGEL are în portofoliu peste 50 de sortimente și arome de înghețată, peste 20.000 de clienți în întreaga țară, 400 de angajați, 26 de puncte de distribuție și o flotă proprie care acoperă 100% din suprafața țării. Flota dedicată este formată din 200 auto frigorifice pentru înghețată, 75 autoutilitare pentru produse de patiserie și trei camioane frigorifice.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related