Samsung anunță deschise înscrierile pentru prima sa competiție de PUBG mobile

Samsung anunță deschise înscrierile pentru prima sa competiție de PUBG mobile

După succesul competiției de Wildrift din primăvara acestui an, Samsung lansează o nouă competiție destinată pasionaților de mobile gaming, de data aceasta cu jocul PUBG mobile

Competiția este deschisa tuturor, de la amatori la profesioniști. Pasionații de gaming se pot înscrie până pe 21 octombrie, alături de alți 3 prieteni, iar turneul va consta in 3 runde de calificare, iar marea finala va avea loc la finalul lunii, in cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week.

Premiile puse la bătaie sunt câte un Galaxy S21 pentru fiecare membru al echipei câștigătoare; membrii echipei care se va clasa pe locul doi vor primi câte o pereche de Galaxy Buds2. 

Competiția PUBG mobile este una dintre acțiunile initiate de Samsung în ultimul an, ca parte din platforma Play On with Samsung, care reunește acțiunile brandului din zona de gaming, precum participarea la evenimentele de profil, diferite proiecte de conținut, inițiative ale creatorilor de conținut de gaming, precum și organizarea de competiții de gaming proprii, așa cum este și aceasta. 

Recunoașterea meritelor brandului în această industrie a venit aseară, la gala Video Gaming Award, unde Samsung a câștigat distincția de comunicator al anului în gaming.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

DictionarBranded


Related