Samsung Electronics România aduce laolaltă toți pasionații de jocuri pe mobil la Bucharest Gaming Week 2023 pentru sesiuni epice de gaming și interviuri cu invitați speciali

Samsung Electronics România aduce laolaltă toți pasionații de jocuri pe mobil la Bucharest Gaming Week 2023 pentru sesiuni epice de gaming și interviuri cu invitați speciali

Gamerii sunt așteptați în weekendul 14-15 octombrie la standul Samsung din cadrul Bucharest Gaming Week, ce va avea loc la Palatul Parlamentului, pentru numeroase sesiuni de gaming pe unele dintre cele mai performante dispozitive Galaxy.

Samsung Electronics pregătește o experiență captivantă pentru pasionații de gaming la Bucharest Gaming Week, ce va avea loc în perioada 14-15 octombrie la Palatul Parlamentului. Cu o prezență deja tradițională la acest eveniment de amploare, Samsung promite să aducă la standul său momente de gaming memorabile și să ofere participanților ocazia de a interacționa cu unii dintre cei mai cunoscuți gameri și ambasadori de brand.

Evenimentul, care atrage mii de participanți în fiecare an, reprezintă o oportunitate excelentă pentru Samsung să demonstreze an de an angajamentul său față de comunitatea de gaming și să ofere o experiență de neuitat tinerilor pasionați.

Astăzi, unele dintre cele mai iubite jocuri ale momentului prind viață chiar pe dispozitivele Galaxy din buzunarele fiecăruia dintre noi. Indiferent dacă vorbim despre casual gamers, jucători cu experiență moderată sau entuziaști hardcore, gamerii români vor avea întotdeauna acces la cele mai captivante jocuri direct pe telefonul lor, oriunde și oricând. Bucharest Gaming Week este ocazia perfecta ca ei să exploreze lumea captivantă a mobile gaming-ului și, de ce nu, poate fi chiar momentul zero înspre o carieră de succes în acest domeniu în plină ascensiune. Samsung își asumă deja de câțiva ani angajamentul de a susține performanța în gaming, și ne bucurăm să le oferim tinerilor tehnologia de care au nevoie pentru a transforma ceea ce poate părea o simplă preocupare, pasiune sau hobby într-o experiență de gaming de performanță”, declară Simona Panait, Marketing Director România & Bulgaria, Samsung Electronics.

 

Programul la standul Samsung din cadrul Bucharest Gaming Week va fi:

Sâmbătă – 14 octombrie:
12:30 - 14:00: GRL Power – Alexa TV, Antonia Nuckle, Karinul, Adri Von B, Ana Dumbrava – se joacă Genshin Impact cu participanții de la stand
14:30 - 16:00: zaSami și iSilent – se joacă Diablo Imortal cu participanții de la stand
16:30 - 18:00: Alexa TV și Jaxi – se joacă Air Hockey cu participanții de la stand
19:00 - 20:00: Tedereu – se joacă PUBG cu participanții de la stand

Duminică – 15 octombrie:
13:30 - 14:30: Mădălin – se joacă Brawl Stars cu participanții de la stand
14:30 - 16:00: I Hate Pink – organizează un meet & greet cu fanii lui, apoi se joacă Fortnite cu aceștia
16:30 - 18:00: Tedereu – se joacă PUBG cu participanții de la stand

 

De la pasiune la performanță – doi campioni mondiali de gaming susținuți de Samsung se reunesc pe scena Bucharest Gaming Week

În data de 15 octombrie, duminică, la ora 17:30, Ana Dumbravă, campioană mondială la Counter Strike, și Ovidiu Pătrașcu, fost campion mondial la FIFA, ambii membri ai TeamGalaxy și susținuți de Samsung, vor oferi un interviu exclusiv despre parcursul lor în cariera de gameri profesioniști. Interviul va fi moderat de Bogdan Drăcea și va avea loc pe scena principală a evenimentului.

Cei doi vor povesti recomandări și perspective valoroase din experiența lor și vor discuta despre modul în care pasiunea și devotamentul pot transforma gamingul într-o carieră de succes.

Bucharest Gaming Week reprezintă doar unul dintre numeroasele evenimente la care Samsung este prezent an de an și prin care reușește să își reafirme de fiecare dată angajamentul de a contribui constant la dezvoltarea comunității de gaming din România. Samsung rămâne un susținător implicat și activ în inițiativele care aduc pasionații de jocuri împreună.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related