Curajos de Halloween? Cinema City a măcelarit prețurile la 5 filme noi de neratat pe Marile Ecrane

Curajos de Halloween? Cinema City a măcelarit prețurile la 5 filme noi de neratat pe Marile Ecrane

Acceptă provocarea și trăiește Halloween-ul la Cinema City: doar între 29 și 31 octombrie, cinci filme noi te așteaptă la un preț înfiorător de mic – 15 lei/film. 

Alege să afli ce ”A fost odată-n Soho” sau cum au ajuns niște “Spirite întunecate” să bântuie cinematografele. Celor două premiere din acest weekend li se alătură aventurile teribile pentru copii din “Familia Addams 2”, înfruntările înspăimântătoare din “Venom: Să fie carnagiu” și goana după supraviețuire din “Halloween: noaptea crimelor”.

“A fost odată-n Soho”: un basm noir, cu premiera din 29 octombrie

 

Primul film al lui Edgar Wright după “Baby Driver”, “A fost odată în Soho” urmărește cum se schimbă viața unei tinere care, după ce se mută într-un nou oraș, își dă seama că poate călători în anii ’60. Curând realizează că a nimerit în mijlocul unei crime și face tot posibilul de a o salva pe cea în trupul căreia se încarnează; o să îți placă acest film pentru că:

  1. Este o combinație între horror, thriller psihlogic și drama, cu Anya Taylor-Joy din “The Queen’s Gambit” și Thomasin McKenzie, care a renunțat la rolul oferit în “Top Gun: Maverick” pentru a apărea în acest film.
  2. Inițial filmul s-a numit “Red Light Area” și apoi “The Night Has a Thousand Eyes”, pentru ca în final regizorul să opteze pentru “Last Night in Soho”, după o discuție cu Quentin Tarantino, care i-a spus despre cântecul cu același titlu (1968) că este “cel mai bun nume de melodie care s-a făcut vreodată.” 

“Familia Addams 2”: plin de aventuri și personaje teribil de amuzante

 

Este continuarea animației cu același nume din 2019, care a reinventat franciza ce a debutat în urmă cu câteva decenii. Ne reîntâlnim cu ciudata familie Addams, care de data asta pleacă într-o aventură, mai exact într-o vacanță împreună. O să iți placă acest film pentru că:

  1. Este un horror potrivit pentru întreaga familie, cu mult umor, chiar dacă nu este o producție făcută în tradiția genului.
  2. Apare un nou personaj, Ophelia, pe care vei vrea să îl cunoști - în seria originală alb-negru aceasta era sora Morticiei.
  3. Printre locațiile unde familia Addams ajunge se numără și Sleepy Hollow, cunoscută din legenda și filmul “Legenda călărețul fără cap”.
  4. Trebuie să observi, la un moment dat, un semn de circulație care menționează locații fictive din alte filme horror: indicii - A Nightmare on Elm Street (1984) sau Friday the 13th (1980) – success să îl identifici.

“Halloween: noapte crimelor” sau când trebuie să îți înfrunți fricile

 

Michael Myers a revenit! Sequel direct al filmului “Halloween” din 2018, care a revitalizat franciza veche de 4 decenii, fiind unul dintre cele mai profitabile filme horror din istorie, “Halloween Kills” are loc la câteva minute după ce Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), fiica ei Karen (interpretată de Judy Greer) şi nepoata Allyson (Andi Matichak) l-au lăsat pe criminalul mascat Michael Myers - care a torturat-o pe bunică aproape toată viaţa - închis într-un subsol în flăcări. Însă în timp ce Laurie este dusă de urgenţă la spital, Michael reuşeşte să să elibereze şi îşi continuă ritualul sângeros. O să îți placă acest film pentru că:

  1. Filmul începe exact în punctul unde s-a terminat cel anterior,
  2. Jamile Lee Curtis interpretând pentru a șasea oară personajul Laurie în franciza veche de 48 ani.
  3. O să ți se pară tare interesant să știi că în scenele de deschidere ale filmului apar pompieri reali,
  4. Fiind deja anunțată o parte a treia, care va încheia noua serie, transformăndu-se astfel în trilogie.

“Spirite întunecate”, când răul nu iartă  - premiera pe 29 octombrie

 

În filmul “Antlers - Spirite întunecate” o creatură misterioasă, care evadează din hotarul unde era încarcerată, ajunge într-un mic orășel unde instaurează frica. Un băiețel cu un secret întunecat poate schimba soarta tuturor celor din comunitatea sa. În ajutorarea lui se pun profesoara lui și fratele ei, șeriful orășelului. O să îți placă acest film pentru că:

  1. Filmul, o dramă cu elemente psihlogice, este produs de Guillermo del Toro.
  2. Acțiunea este plasată în mijlocul unor locații sălbatice din Scoția, care adaugă o atmosferă supranaturală autentică.
  3. La baza subiectului stă o scurtă povestire din folclor, extrem de apreciată.
  4. Jesse Plemons interpretează pentru a treia oară rolul unui șerif, după American Made (2017) și Game Night (2018).

“Venom: să fie carnagiu” sau o nouă rundă de haos fioros

 

“Venom: Să fie carnagiu”, regizat de Andy Serkis, este partea a doua în care îl reîntâlnim pe Eddie Brock (Tom Hardy), după ce a avut o simbioză cu Venom. Cei doi încearcă să colaboreze împreună, dar lucrurile se schimbă după o vizită la Cletus Kasady (Woody Harrelson) care devina gazda lui Carnage, un inamic periculos chiar și pentru Venom. O să iți placă acest film pentru că:

  1. Într-una dintre scene apare o revistă pe a cărei copertă se află Stan Lee - inspirație la identificat;
  2. Tom Hardy este creditat pentru redactarea poveștii filmului, ceea ce îl face a cincea persoană cu un astfel de merit după Christopher Reeve (Superman IV: The Quest for Peace (1987)), Paul Rudd (Ant-Man (2015)), Edward Norton (Incredible Hulk) și Ryan Reynolds (Deadpool 2 (2018)).
  3. La un moment dat în film apar niște elicoptere survolând, care sunt de fapt parte din scenele care se turnau în același timp pentru Matrix 4. 

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 247 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare și mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din țară, cu imagini clare ca lacrima și un sunet impresionant), 4DX (experiență cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simțuri) și VIP  (în prețul unui singur bilet, te bucuri de o experiență confortabilă cinematografică în fotolii extensibile, ai meniu bar nelimitat după cina ultra all-inclusive pregatită de un chef). Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis și cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziția tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related