Led Zeppelin ajunge pe TikTok

Led Zeppelin ajunge pe TikTok

TikTok anunță că muzica celor de la Led Zeppelin este acum disponibilă comunității. Trupa și-a lansat, de asemenea, propriul cont oficial TikTok (@ledzeppelin) care va include artwork și grafică Led Zeppelin, imagini de la concertele iconice ale trupei și alte formate de conținut video.

Utilizatorii TikTok pot acum să creeze videoclipuri utilizând ca sound orice melodie din discografia completă a celor de la Led Zeppelin, cuprinzând peste 100 de piese dintre hiturile lor de referință înregistrate în studio, dar și din albume live, inclusiv unele dintre piesele lor legendare, cum ar fi „Whole Lotta Love”, „Stairway To Heaven” „Immigrant Song”, „Rock and Roll”, „Black Dog”, „Ramble On” și „Kashmir”.

Led Zeppelin rămâne unul dintre cele mai inovatoare și populare grupuri din muzica modernă, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. Trupa a fost fondată în 1968 de Jimmy Page. Alături de Robert Plant, John Bonham și John Paul Jones, trupa a început o carieră de 12 ani în timpul căreia grupul a fost considerat cea mai mare și mai inovatoare trupă rock din lume.

@ledzeppelin Led Zeppelin x TikTok #ledzeppelin #rocktober #classicrock ♬ Immigrant Song (Remaster) - Led Zeppelin

 

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related