Compania Arctic se implică de urgență și asigură fonduri necesare Spitalului din Găești pentru procurarea de oxigen

Compania Arctic se implică de urgență și asigură fonduri necesare Spitalului din Găești pentru procurarea de oxigen

Compania Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, continuă să se implice și să răspundă cu rapiditate nevoilor comunității și asigură în regim de urgență fonduri Spitalului Orășenesc Găești, sume de care unitatea are nevoie pentru a-și putea asigura aprovizionarea cu oxigen în următoarea perioadă. Implicarea Arctic vine ca răspuns la apelul pe care reprezentanții Spitalului l-au lansat în comunitate și în care au solicitat ajutor pentru a putea face față valului patru al pandemiei.

Ducând mai departe angajamentul nostru de a sprijini comunitățile din care facem parte și având în vedere situația gravă din acest moment, Arctic a lansat un apel la implicare printre partenerii săi de afaceri cu scopul de a veni în ajutorul spitalului din Găești. Le mulțumesc furnizorilor noștri Curent Metal SRL, Nicprem Impex SRL, Kablutronik SRL,  ALC Inject Polistiren S.A. și Roel SRL pentru răspunsul prompt și susținerea oferită. Cred că nu putem duce această luptă decât împreună, de aceea Arctic este și va continua să fie alături de români nu doar prin intermediul electrocasnicelor pe care le produce, ci și în momente dificile ca acesta, când fiecare gest poate face diferența”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

Compania care operează în județul Dâmbovița două fabrici, una la Găești și una la Ulmi, și-a asumat, prin echipa sa de leadership, rolul de a mobiliza și inspira și alte companii – parteneri sau afaceri din zonă – să se implice și să ajute sistemul medical. Cinci parteneri au răspuns deja acestui apel. Companiile Curent Metal SRL, Nicprem Impex SRL, Kablutronik SRL și ALC Inject Polistiren S.A. au alocat fiecare câte 45.000 de lei, Roel SRL a contribuit cu 20.000 de lei, iar Arctic s-a implicat și a oferit 90.000 de lei. Suma strânsă se ridică la 290.000 de lei și acoperă necesarul de oxigen al Spitalului din Găești pentru următoarele două luni.

Inițiativa Arctic face parte dintr-o campanie amplă derulată de companie la nivel național - Arctic pentru sănătate - demarată în martie 2020. Arctic a pus la dispoziția spitalelor până în prezent aproximativ 1.400 de produse electrocasnice în valoare de peste 1,5 milioane de lei, cu scopul de a susține efortul echipelor medicale în lupta împotriva crizei generate de COVID-19. Cea mai recentă inițiativă de acest fel a avut loc în luna august, când compania a asigurat Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” electrocasnicele de care avea nevoie.

Spitalul din Găești a devenit spital suport COVID-19 în iulie 2020.

Arctic este liderul pieței de electrocasnice din România și unul dintre cei mai importanți angajatori și exportatori. Cu peste 5.500 de angajați, compania exportă 80% din producția totală în peste 68 de țări. Cu o istorie de jumătate de secol, Arctic este parte din grupul Arçelik din anul 2002, perioadă în care și-a crescut semnificativ atât cifra de afaceri, cât și capacitatea de producție.

Compania deține cea mai mare fabrică de electrocasnice din Europa continentală, unitatea de la Găești producând până în prezent aproape 40 de milioane de aparate frigorifice. De asemenea, deține și prima fabrică Industry 4.0 din România și una din puținele din Europa, fabrica de mașini de spălat din Ulmi, Dâmbovița, având o capacitate de producție de 2.2 milioane de unități pe an, la finalizarea investițiilor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related